Γ. Μώραλης: «Η καθαριότητα στο Δήμο θα παραμείνει δημόσια»

Τους εργαζόμενους στην Διεύθυνση Καθαριότητας, Πρασίνου, Πολεοδομίας και Αρχιτεκτονικού του Δήμου Πειραιά, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Γιάννης Μώραλης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προτείνοντας λύσεις που θα προσδώσουν ποιότητα και αποτελεσματικότητα στην εργασία τους.

Ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως είναι ξεκάθαρη δέσμευση του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», η καθαριότητα στον Δήμο Πειραιά να παραμείνει δημόσια και πως κανένας τομέας δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί. Άλλωστε δεν ιδιωτικοποιείται η αποκομιδή των οικιακών απορριμάτων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά τόνισε πως η καθαριότητα στον Πειραιά αποτελεί μείζονα προτεραιότητα του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» και δεν αφορά μόνο στο κέντρο αλλά σε όλες τις γειτονιές της πόλης. Επιπλέον, υπογράμμισε πως θα βελτιωθεί συνολικά η όψη του Πειραιά με την εφαρμογή ολοκληρωμένου συστήματος ανακύκλωσης και τη δημιουργία υπόγειων κάδων σε σημεία δημόσιου ενδιαφέροντος. Ο Γιάννης Μώραλης σε δήλωσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εμπιστεύομαι απόλυτα τους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά, μαζί με τους οποίους θα αλλάξουμε τον Πειραιά. Είναι δεδομένο πως θα βρίσκομαι στο πλευρό τους και θα στηρίζω το έργο τους. Οφείλουμε στους πειραιώτες κάθε γειτονιάς ένα πραγματικά καθαρό Πειραιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Αθηναίων: Συνεργασία με τον ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Τη συμφωνία του δήμου Αθηναίων με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών που αφορά στην προσωρινή στέγαση προσφύγων, ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, κ. Philippe Leclerc.   Ο δήμος Αθηναίων, μέσω της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) του[…]

Περισσότερα »

Δήμος Αθηναίων: «Οχι δημοπράτηση για τα Δημοτικά Ραδιόφωνα»

Ψήφισμα με το οποίο ζητεί να εξαιρεθούν οι δημοτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί από κάθε διαδικασία δημοπράτησης ή εξαγοράς των αδειών, καθώς και να διατηρήσουν τις συχνότητες  με τις οποίες έχουν ταυτιστεί στην 30χρονη πορεία τους, ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Προηγήθηκε εισήγηση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *