ΔΕΗ: Και τηλεφωνικά η αναγγελία των μετρήσεων

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι από σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου  οι καταναλωτές των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης θα μπορούν να αναγγέλουν τηλεφωνικά τις ενδείξεις της τακτικής (προγραμματισμένης) καταμέτρησης του μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας του ακινήτου τους, όχι μόνο στα κατά τόπους γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ, αλλά και στο τηλεφωνικό Κέντρο Ενημέρωσης Πελατών 11500. 

Πρόκειται για τις περιπτώσεις που η τακτική (προγραμματισμένη) λήψη ένδειξης από τον μετρητή δεν κατέστη δυνατή, είτε επειδή δεν βρίσκεται σε προσβάσιμο σημείο του ακινήτου, είτε επειδή ο καταναλωτής απουσίαζε και έλαβε τη σχετική ειδοποίηση επίσκεψης των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ (στην οποία αναγράφεται η ακριβής ημερομηνία και ώρα επίσκεψης). Οι πελάτες θα μπορούν να αναγγείλουν την ένδειξη του μετρητή τους στο 11500, είτε την ίδια ημέρα μέχρι τις 19.00, είτε την επομένη ημέρα μέχρι τις 10.00.

 Σε σύντομο χρονικό διάστημα η δυνατότητα αυτή θα παρασχεθεί και στους καταναλωτές της υπόλοιπης χώρας, στους οποίους μέχρι τότε συνεχίζει να παρέχεται η δυνατότητα αναγγελίας των ενδείξεων της προγραμματισμένης καταμέτρησης ηλεκτρικής ενέργειας μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα κατά τόπους γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κίνα: Ποδήλατα που απορροφούν ρύπανση για 20 εκατ. πολίτες

Ο Ολλανδός οικολόγος – εφευρέτης Ντάαν Ροοζεγκάαρντε συνεργάζεται με την μεγαλύτερη κινεζική εταιρεία ποδηλάτων κοινής χρήσης και την κορυφαία κινεζική εταιρεία σχεδιασμού Tezign για να κάνει διαθέσιμα σε εκατομμύρια κατοίκους του Πεκίνο τα ειδικά ποδήλατά του που καθαρίζουν τον αέρα από τη ρύπανση. Τα ποδήλατα του Ροοζεγκάαρντε προσλαμβάνουν βρώμικο αέρα[…]

Περισσότερα »

ΟΑΕΔ: Eπιχορήγηση επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων

Συγκεκριμένα, σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης, με την πρόσληψη 15.000 ανέργων, ηλικίας 30-49 ετών, με έμφαση στους μακροχρόνια ανέργους. Από τις 15.000 θέσεις, οι 5.000 αφορούν αποκλειστικά σε εγγραμμένους ανέργους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *