Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους απόρους

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Π. Σκουρλέτης και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου, υπέγραψαν σήμερα Τετάρτη, με τη ΔΕΗ ΑΕ σύμβαση για τη δωρεάν παροχή και επανασύνδεση ρεύματος στους δικαιούχους του προγράμματος του ν.4320/2015 για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Τη ΔΕΗ ΑΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μανουήλ Παναγιωτάκης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Σταύρος Γούτσος, o γενικός διευθυντής Εμπορίας Λάζαρος Καραλάζος και η διευθύντρια Σχεδιασμού και Ανθρώπινου Δυναμικού Εμπορίας Αλεξάνδρα Σταυρινού.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι: «Σήμερα υπογράφηκε με τη νέα διοίκηση της ΔΕΗ η σύμβαση, η οποία υλοποιεί το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης μας, το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, και πιο συγκεκριμένα το άρθρο 1 που αφορά στη δωρεάν επανασύνδεση κομμένου ηλεκτρικού ρεύματος και τη δωρεάν παροχή 1200 kwh ανά τετράμηνο. Η συγκεκριμένη παροχή αφορά σε 89.228 αιτήσεις που αντιστοιχούν σε 212.216 άτομα».

Η κ. Φωτίου δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα στελέχη της ΔΕΗ ΑΕ που σε αγαστή συνεργασία με τα στελέχη του υπουργείου μας εργάστηκαν εντατικά για να βρουν λύσεις σε όα τα τεχνικά θέματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΠΕΚ: Οχι στο φόρο για τις τραπεζικές συναλλαγές

Tου Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Την εξαίρεση των πρατηρίων από τυχόν επιβολή φόρου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω τραπεζών ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ). Η επιβάρυνση με ένα τις χιλίοις είναι πάρα πολύ μεγάλη, αφού ήδη το 65% της τιμής των καυσίμων πηγαίνει σε φόρους, δήλωσε στο ΚΑΝΑΛΙ 1 ο[…]

Περισσότερα »

Stress test, η εικόνα των αποτελεσμάτων

Ιδιαίτερα θετική είναι η εικόνα των αποτελεσμάτων του stress test για τις ελληνικές τράπεζες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι κεφαλαιακές ανάγκες για το σύνολο των τραπεζών διαμορφώνονται σε επίπεδο χαμηλότερο του 1 δισ. ευρώ. Χθες το απόγευμα ενημερώθηκαν, από την ΕΚΤ, οι διοικήσεις των εγχώριων συστημικών τραπεζών για το ύψος[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *