Δ. Πειραιά: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Του Χρήστου Παπαδόπουλου

Συγκέντρωση τροφίμων, ρουχισμού, φαρμάκων και γενικά ειδών πρώτης ανάγκης για τους αστέγους, έγινε την Κυριακή στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου δίπλα από το Δημαρχείο της πόλης. Η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε από την Ομάδα εθελοντών Alex η οποία είχε κάνει μια αντίστοιχη ενέργεια και στο κέντρο της Αθήνας.

Η συγκέντρωση τροφίμων ξεκίνησε στις 11 το πρωί και τελείωσε στις 19:00 το απόγευμα με πλήθος κόσμου να φέρνει στην αίθουσα ό, τι μπορούσε προκειμένου όποιος άστεγος το επιθυμούσε να πηγαίνει στη συγκεκριμένη αίθουσα τις ώρες αυτές και να προμηθεύετε τα απαραίτητα. Επιπλέον, μεγάλη ανταπόκριση υπήρξε και από εθελοντές που βοήθησαν την Ομάδα να μοιράσει τα υλικά αγαθά στους αστέγους καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας όπου η αίθουσα ήταν ανοικτή.

«Κάθε τέτοια δράση είναι αξιέπαινη και πρέπει να υποστηρίζεται» δήλωσε στο ΚΑΝΑΛΙ 1 η αντιδήμαρχος Πειραιά Κορίνα Λαουλάκου η οποία έδωσε το παρόν στη συγκέντρωση δηλώνοντας την έκπληξη της από την μεγάλη συμμετοχή στη συγκεκριμένη ενέργεια. Το παρόν έδωσε, επίσης, και ο αντιδήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη Βουλή στα τέλη του μηνός το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΣ

Στο τέλος Ιουνίου θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, από το βήμα της Βουλής. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται προς τελική επεξεργασία στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Το νομοσχέδιο, όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του[…]

Περισσότερα »

Συνάντηση με το Δήμαρχο Πειραιά ζητά ο Οδοντιατρικός Σύλλογος

Tης Βαρβάρας Βαγιανού… Συνάντηση τόσο με το Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, όσο και με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη ζητά η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά Μαρία Μενενάκου λόγω της αυξημένης εισροής των προσφύγων, προκειμένου σε συνεργασία και με το Χαμόγελο του Παιδιού να δημιουργηθεί Κέντρο Υποδοχής για τους πρόσφυγες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *