Η ισχύς εν τη ενώσει στους Δήμους της N. Αττικής (video)

Το ρητό «Η ισχύς εν τη ενώσει» επιδιώκουν να κάνουν πράξη οι τοπικοί άρχοντες των Νοτίων παραθαλάσσιων Δήμων της Αττικής με απώτερο στόχο να ενωθούν σε ένα ενιαίο και συμπαγές μέτωπο.

Ο στόχος προφανής: η δημιουργία Διαδημοτικού φορέα που δεν θα προωθεί μόνο αθλητικά ή πολιτιστικά γεγονότα αλλά και θα παρεμβαίνει σε ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα του πολίτη όπως συγκοινωνίες ή καθαριότητα και ακόμη δε στην ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου, φιλόδοξο σχέδιο που τελευταία επεξεργάζονται πρωτοκλασάτα υπουργεία της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη η συγκεκριμένη ιδέα εξετάζεται θετικά και από τους υπόλοιπους Δημάρχους όπως του Πειραιά, της Γλυφάδας, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και του Αλίμου, ενώ αντίστοιχα σε δηλώσεις του στο «Κανάλι Ένα 90,4» ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά θέματα που χρίζουν συνεργασίας με τους άλλους παραθαλάσσιους Δήμους  δηλαδή η καθαριότητα, οι συγκοινωνίες, η ανάπτυξη παραλιακού μετώπου.

Συγκεκριμένα ο κ. Μώραλης τόνισε: «Είχαμε μιλήσει και προηγουμένως με τον κ. Χατζηδάκη και τους άλλους δημάρχους. Μπορούμε να συνεργαστούμε σε πλήθος θεμάτων. Από τα πιο εύκολα θα έλεγα με εισαγωγικά όπως είναι τα αθλητικά και τα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και σε θέματα μεγαλύτερης ουσίας όπως το παραλιακό μέτωπο, το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα».

Σύμφωνα με τον κ. Μώραλη: «Είμαστε Δήμοι με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με σπουδαιότερο τη θάλασσα και μπορούμε να έχουμε μία διαρκή συνεργασία και νομίζω πως θα το κάνουμε… Έχουμε μαζί μας έναν πολύ έμπειρο Δήμαρχο (σ.σ. τον κ. Χατζηδάκη) και με τη συνέργεια όλων εμάς των νεότερων μπορούμε να πετύχουμε πολλά προς όφελος των κατοίκων των Δήμων μας».

Λ. δ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τον Θρύλο στο Μέτσοβο

Του Φώτη Ρουμελιώτη Πλάνα από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μετσόβου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» στην πόλη της Ηπείρου. Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Ο Γιάννης Μώραλης για τη βοήθεια του Δ. Πειραιά στη Μάνδρα – 19 Νοεμβρίου 2017[…]

Περισσότερα »

Έλεγχοι σε καταστήματα εστίασης στον Πειραιά  

  Ελέγχους σε καταστήματα εστίασης στην περιοχή του Πειραιά πραγματοποίησαν, νυχτερινές ώρες του Σαββάτου 22/10/2016, ελεγκτές της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν στην εφαρμογή των κανόνων διακίνησης και εμπορίας προϊόντων και παροχής υπηρεσιών (ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ), με έμφαση στη σωστή πληροφόρηση του καταναλωτή με τον τιμοκατάλογο των καταστημάτων. Το κλιμάκιο των ελεγκτών[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *