Η σχέση σας με τον/την σύντροφο σας θα είναι μακροχρόνια; (2ο Μέρος)

Γράφει η Μαΐρα

Ο αριθμός ψυχής είναι ο αριθμός της επιθυμίας της καρδιάς.

 Αν θέλετε κάποιον για να είναι σύντροφος σε όλη σας τη ζωή, διαλέξτε κάποιον που να έχει ίδιο αριθμό ψυχής με εσάς.  Όταν έχετε ίδιο Αριθμό Ψυχής δημιουργείτε μια μακροχρόνια σχέση αγάπης και μολονότι άλλες περιστάσεις μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, ο δεσμός θα εξακολουθεί να υπάρχει γιατί η σύνδεση ανάμεσα σε τέτοια άτομα είναι πνευματική.

Υπολογίζεται από τα φωνήεντα του ονόματος και του επιθέτου σας.  Προσθέστε αυτούς τους δύο αριθμούς που προκύπτουν και κάντε αναγωγή σε μονοψήφιο.

Πίνακας γραμμάτων:

1    2    3    4    5    6    7    8    9

Α   Β   Γ   Δ    Ε     –    Ζ    Η   Θ

Ι   Κ   Λ   Μ   Ν   Ξ    Ο    Π

Ρ   Σ   Τ   Υ   Φ   Χ     Ψ    Ω

Άθροισμά φωνηέντων μικρού ονόματος+ Άθροισμά φωνηέντων επωνύμου= Αριθμός Ψυχής

Αριθμός Ψυχής «4»

Κάθε αριθμός ψυχής «4» θέλει να αντιμετωπίζει τη ζωή οργανωμένα και πρακτικά.  Αγαπά την ατζέντα του, βάζει όρια και γνωρίζει εκ των προτέρων πως θα κινηθεί σε μια κατάσταση.

Στα επαγγελματικά του συνεργάζεται άψογα με τους συναδέλφους του.

Στα συναισθηματικά προτιμά να κρατά απόσταση και να μην δημιουργεί στενούς δεσμούς.  Μπορεί να μην φαίνεται ρομαντικός, να προγραμματίζει ένα δείπνο, αρκετό καιρό πριν,  όμως το αποτέλεσμα από την οργάνωση είναι διασκεδαστικό και σαγηνευτικό.

Αριθμός Ψυχής «5»

Η πρώτη και κύρια επιθυμία του «5» είναι η ελευθερία από περιορισμούς.  Έχει μεγάλο πάθος για ταξίδια.  Δεν αντέχει να νιώθει παγιδευμένος και εγκλωβισμένος στην ρουτίνα.

Στα ερωτικά είναι αισθησιακός απολαυστικός και έντονα σεξουαλικός.  Κάντε τον να νιώσει ποικιλία στην σχέση!

Αριθμός Ψυχής «6»

Τα πράγματα που αγαπά περισσότερο το «6»είναι η ομορφιά, η αρμονία και η οικογένεια.  Θέλει να φροντίζει και να προστατεύει την οικογένεια του.  Στα προσωπικά του είναι ιδεαλιστής αλλά και ρομαντικός παράλληλα.  Η αγάπη του είναι βαθειά και οδηγεί στην δέσμευση και στο γάμο.  Μην διανοηθείτε να κάνετε περιστασιακή σχέση μαζί του.

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστρολογικές προβλέψεις από τις 9 έως τις 15 Ιανουαρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια, από τις 9 Ιανουαρίου 2016 έως τις 15 Ιανουαρίου 2016 και οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας από τον Ιωάννη Μπαρδόπουλο. Κριός: Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να είναι κάπως κουραστικό για τους περισσότερους αλλά οι συνθήκες μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ θετικές και ευνοϊκές για[…]

Περισσότερα »

Τι σας επιφυλάσσει η ζωή σας επαγγελματικά συναισθηματικά; (Μέρος 3)

Γράφει η Μαΐρα… Ο Αριθμός Πορείας Ζωής περιγράφει το σκοπό στη ζωή σας, σας δείχνει προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθείτε.  Αποκαλύπτει τις ευκαιρίες για επιτυχία, το στόχο που επιδιώκετε σ’ αυτή τη ζωή και τον τρόπο που πρέπει να αναπτύξετε για να τα εκπληρώσετε. Γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο όπως[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *