ΚΕΔΕ: Στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοιν. Οικονομίας ο Γ. Δαβάκης

Μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας της ΚΕΔΕ επελέγει από το ΔΣ της ΚΕΔΕ και τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γεώργιος Κ. Δαβάκης.

Η σημαντική αυτή Επιτροπή ασχολείται με τις Κοινωνικές Παρεμβάσεις της Αυτοδιοίκησης, αλλά και με μια νέα μορφή επιχειρηματικότητας που αν αξιοποιηθεί μπορεί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, με προοπτική στήριξης των τοπικών κοινωνιών.

Επίσης αφορά στη στήριξη ηλικιωμένων και στη διαμόρφωση πρότυπων κανονισμών λειτουργίας και ενιαίων προδιαγραφών για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και αντιμετώπισης του συνόλου των ζητημάτων που αφορά τις συγκεκριμένες δομές των ΟΤΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδος τοποθετήθηκε στη συζήτηση της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο των ΟΤΑ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδος, Μιχάλης Κυριακίδης,συμμετείχε και τοποθετήθηκε για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών: «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης & λειτουργίας των ΔΕΥΑ – Ρυθμίσεις σχετικά με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά & το προσωπικό των ΟΤΑ. – Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας –[…]

Περισσότερα »

Γ. Πατούλης: Επαφές με την Κυβέρνηση για το ΕΣΠΑ

Τα προβλήματα ολοκλήρωσης των έργων του ΕΣΠΑ 2007-13, η άμεση ενεργοποίηση του νέου ΕΣΠΑ 2014-20, καθώς και η θέση της Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού στην προγραμματική περίοδο 2014-20, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης που θα πραγματοποιήθεί την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ το πρωί το Προεδρείο της ΚΕΔΕ με τους[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *