ΚΕΔΕ: Στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοιν. Οικονομίας ο Γ. Δαβάκης

Μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας της ΚΕΔΕ επελέγει από το ΔΣ της ΚΕΔΕ και τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γεώργιος Κ. Δαβάκης.

Η σημαντική αυτή Επιτροπή ασχολείται με τις Κοινωνικές Παρεμβάσεις της Αυτοδιοίκησης, αλλά και με μια νέα μορφή επιχειρηματικότητας που αν αξιοποιηθεί μπορεί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, με προοπτική στήριξης των τοπικών κοινωνιών.

Επίσης αφορά στη στήριξη ηλικιωμένων και στη διαμόρφωση πρότυπων κανονισμών λειτουργίας και ενιαίων προδιαγραφών για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και αντιμετώπισης του συνόλου των ζητημάτων που αφορά τις συγκεκριμένες δομές των ΟΤΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α. Καλογερόγιαννης: «Θα αγωνιστούμε για να μην ξεπουληθεί το λιμάνι»

Στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στο Πασαλιμάνι παρευρέθη ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης , συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ». «Τιμούμε σήμερα τους αγωνιστές που έδωσαν τη μάχη για δημοκρατία, ελευθερία, ισονομία και κοινωνική δικαιοσύνη. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σήμερα, στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι[…]

Περισσότερα »

Σύσκεψη για το στεγαστικό πρόβλημα του ΕΟΠΥΥ Πειραιά

Πρόσκληση προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και στις συναρμόδιες υπηρεσίες απεύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ώστε να πραγματοποιηθεί, την επόμενη εβδομάδα, ευρεία σύσκεψη προκειμένου να ληφθούν και να υλοποιηθούν άμεσα μέτρα για την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος του ΕΟΠΥΥ Πειραιά, ο οποίος στεγάζεται στον 5ο όροφο του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *