Κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μέγαρο Μουσικής

Με στάση εργασίας και απεργία κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μουσικής Αθήνας για την καταβολή δεδουλευμένων.

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών «αποφάσισε να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις μέχρις ότου γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που δόθηκαν από την παρούσα, αλλά και τις προηγούμενες ηγεσίες του ΥΠΠΟ».

Συγκεκριμένα πραγματοποιήσαν στάση εργασίας τηνΠαρασκευή 23/10 από τις 12 μ. έως τις 3 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και προχωρούν σε 24ωρη απεργία στις 30/10.

Τονίζουν ότι: «διανύουμε τον έκτο μήνα με πολύ σοβαρά προβλήματα στην καταβολή των δεδουλευμένων μας και ότι πλέον το Μέγαρο κινδυνεύει να κλείσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ στο τέλος του χρόνου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«20 χρόνια Γυάλινο»… Το 3ήμερο φεστιβάλ είναι προ των πυλών!

  Για 3 ημέρες 9, 10 και 11 Οκτωβρίου Το Γυάλινο ετοιμάζεται να υποδεχθεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Πάνω από 80 καλλιτέχνες δηλώνουν παρόντες στη μεγαλύτερη γιορτή του φθινοπώρου. Τραγουδιστές, συνθέτες, τραγουδοποιοί, μάγοι, illusioners, ηθοποιοί, stand up κωμικοί, σολίστες, ΞΑΝΑ παίξουν στις 2 σκηνές του Γυάλινου, που θα λειτουργούν ταυτόχρονα, δίνοντας ρυθμό φεστιβάλμε συναυλίες, happenings[…]

Περισσότερα »

Ταινιοθήκη Ελλάδος: Εικόνες και φιλμ από την κατοχή

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος συμμετέχει στον εορτασμό της απελευθέρωσης της Αθήνας με το θεματικό κινηματογραφικό αφιέρωμα Εικόνες της Κατοχής και της Απελευθέρωσης που διοργανώνεται στους χώρους της από τις 15 έως τις 21 Οκτωβρίου. Το κινηματογραφικό αφιέρωμα Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα προβληθούν συνολικά  εννέα ταινίες μυθοπλασίας της χρονικής περιόδου 1946 –[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *