Προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων

Να δείξουν κατανόηση σε ό,τι αφορά τη διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων τις ερχόμενες ημέρες ζητά από τους κατοίκους του Πειραιά με ανακοίνωσή του ο Δήμος καθώς θα σημειωθούν δυσλειτουργίες στα δρομολόγια των απορριμματοφόρων γεγονός που οφείλεται στην επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στο ΧΥΤΑ Φυλής.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος μεταξύ άλλων τονίζει ότι:

«Λόγω του γεγονότος ότι ο ΧΥΤΑ στη Φυλή είναι από χθες κλειστός εξαιτίας της επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, τα απορριμματοφόρα του Δήμου δεν μπορούν να εισέλθουν στο ΧΥΤΑ για να αδειάσουν τα απορρίμματα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην διεξάγεται ομαλά η αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο Πειραιά, όπως και στους άλλους Δήμους του Λεκανοπεδίου, γεγονός για το οποίο δεν ευθύνεται η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Παρακαλούνται οι πολίτες να δείξουν κατανόηση για τη μη ομαλή αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο Πειραιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β. Μιχαλολιάκος: «Κανείς δεν είναι υπερήφανος όσο υπάρχουν άνεργοι»

 Με αφορμή την επέτειο της Πρωτομαγιάς ο δήμαρχος  Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Η φετινή Πρωτομαγιά έχει τη δική της δυναμική και τους δικούς της συμβολισμούς. Αυτές τις ώρες οι σκέψεις μας είναι στους χιλιάδες συμπολίτες μας που διεκδικούν το δικαίωμα στην εργασία και σε εκείνους που εργάζονται σε[…]

Περισσότερα »

Συμφωνία Δ. Πειραιά – Dimand: Σημαντική πνοή για την πόλη

Του Χρήστου Παπαδόπουλου… Σημαντική επένδυση για τον Πειραιά αποτελεί η συμφωνία που υπέγραψε ο δήμος με την εταιρία «Dimand» όσον αφορά την αξιοποίηση των ακινήτων της εταιρίας «Παπαστράτος» στις παλαιές εγκαταστάσεις της στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου. Η επένδυση, που φτάνει σε ύψος τα 100 εκατομμύρια ευρώ, προβλέπει την αξιοποίηση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *