Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

«Σαν τα βασανιστήρια της CIA και η τρόικα…»

Με τα βασανιστήρια της CIA συγκρίνει τις ενέργειες της τρόικας, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και επιμένει στο αίτημά του για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.

«Και στη CIA υπήρξαν πολύ καλοί άνθρωποι, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν ενάντια στη θέλησή τους στο waterboarding και οι οποίοι για αυτό τον λόγο βρέθηκαν σε τρομακτικό ηθικό δίλημμα» δηλώνει ο κ. Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Der Spiegel, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο.

«Ο καθένας γνωρίζει ότι η Ελλάδα χωρίς ένα νέο συμβόλαιο δεν θα μπορέσει ποτέ να σηκώσει το τωρινό βάρος χρέους. Καταλαβαίνω ότι η γερμανική κυβέρνηση θέλει να αποφύγει τις λέξεις «κούρεμα χρέους».
Στην πραγματικότητα όμως αυτό θα ήταν καλύτερο και στο τέλος για τους πιστωτές μάλιστα και οικονομικότερο από ό,τι μια επιμήκυνση των δανείων» δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nα συζητήσουμε βελτιώσεις στο ασφαλιστικό των αγροτών

Ενα σχέδιο ανάλογο με εκείνο για τους επιστήμονες δήλωσε έτοιμος να συζητήσει με τους αγρότες ο Γιώργος Κατρούγκαλος, για βελτιώσεις στο ασφαλιστικό τους. Ενα σχέδιο ανάλογο με εκείνο για τους επιστήμονες δήλωσε έτοιμος να συζητήσει με τους αγρότες ο Γιώργος Κατρούγκαλος, για βελτιώσεις στο ασφαλιστικό τους. Αυτές οι βελτιώσεις θα[…]

Περισσότερα »

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για την επίθεση στο Μάντσεστερ

Τα συλλυπητήρια του για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάνστεστερ εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Σε ανακοίνωση του ο κ. Παυλόπουλος κάνει λόγο για μια βομβιστική επίθεση με «στόχο ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τμήμα της κοινωνίας, τους νέους». Ο ΠτΔ εξέφρασε τα «ειλικρινή συλλυπητήρια του» «προς τις οικογένειες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *