«Το κτήνος του Τορίνο» ένα πολύ ιδιαίτερο project της Fiat

«Το κτήνος του Τορίνο»! Έτσι ονομάστηκε απολύτως ταιριαστά το Fiat S76 ένα πολύ ιδιαίτερο project της Fiat που κατασκευάστηκε το χειμώνα του 1910 ώστε να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας που μέχρι τότε κατείχε μια κατασκευή της Blitzen Benz.

Για την ακρίβεια η Fiat κατασκεύασε δύο Fiat S76 εκ των οποίων το ένα έμεινε στη Fiat και έπειτα από αρκετά χρόνια αποσυναρμολογήθηκε για να σταλεί στο Μεξικό όπου και χάθηκαν τα ίχνη του και το άλλο αφού κατέρριψε το ρεκόρ ή κάποιου είδους ρεκόρ μιας και τα πράγματα ήταν πολύπλοκα εκείνη την εποχή, κατέληξε στα χέρια ενός Ρώσου.

Τα δυο αυτοκίνητα ενώθηκαν… εις σάρκαν μια όταν ο Βρετανός λάτρης Duncan Pittaway αφού είχε βρει το σασί του ενός (αυτού στο Μεξικό) κατάφερε να εντοπίσει και τον κινητήρα του άλλου. Έτσι ξεκίνησε μια μακρά διαδικασία αναπαλαίωσης που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο. Εικόνες από αυτή μπορείτε να δείτε στο blog του Stefan Marjoram ενώ παρακάτω δείτε και το όμορφο video που δημιούργησε ο ίδιος φωτογράφος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το βίντεο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού

Δείτε από τη WEB Tv της ιστοσελίδας μας την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Oι νέες παραγωγές του ΚΘΒΕ για τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2017 – 2018 – 25 Σεπτεμβρίου 2017 Φεστιβάλ παιδικών Χορωδιών[…]

Περισσότερα »

Ετσι έγινε η επίθεση στην αποστολή του Ολυμπιακού

Ένα αποκαλυπτικο βίντεο δείχνει ξεκάθαρα  ποιοι ευθύνονται για τα επεισόδια στη Λεωφόρο που σόκαραν για την αγριότητα και το μίσος εναντίον της αποστολής του Ολυμπιακού. Στο βίντεο διακρίνεται ξεκάθαρα ο «οπαδός» που προκαλεί τον Βιτορ Περειρα καθώς και η ανοιχτή πόρτα της Θύρας 13, από την οποία έγινε η είσοδος[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *