Πειραιάς Κανάλι Ένα 90,4 FM | Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά

Πειραιάς Κανάλι Ένα 90,4 FM | Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά

Ισίδωρος Κούβελος: «Καμία συμφωνία με Καπράλο»

Τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει φτάσει σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο διέψευσε ο Ισίδωρος Κούβελος. Τόνισε σε ανακοίνωσή του ότι είναι αναληθή και ξεκαθάρισε ότι η πλευρά του θα προσφύγει δικαστικά. Αναλυτικά η δήλωσή του: 

«Επειδή κυκλοφόρησαν διάφορα ​προβοκατόρικα ​ σενάρια τα οποία με εμπλέκουν σε δήθεν συμφωνία με τον παράτυπα εκλεγμένο Πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, για προσωπικό μου όφελος, με προφανή στόχο να πλήξουν την ομοιογένεια και ομοψυχία των 13 εκπροσώπων των Ομοσπονδιών​, ​που αντιστέκονται στο εκλογικό πραξικόπημα της 6ης Φεβρουαρίου, και γνωρίζοντας πολύ καλά από πού αυτά προέρχονται, δηλώνω απερίφραστα  ότι ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα.  και είναι ​παντελώς αναληθή.

Η ομάδα των εκπροσώπων των 13 Ομοσπονδιών προσφεύγει, απόλυτα συντεταγμένα, τη Δευτέρα το πρωί στο αρμόδιο δικαστήριο για την ακύρωση των «εκλογών» της 6ης Φεβρουαρίου.  Καμία νομική κίνηση δεν θα μπορούσε να γίνει πριν από την ημερομηνία αυτή, αφού μόλις εχθές περιήλθαν στη κατοχή μας τα πρακτικά της άκυρης αυτής εκλογικής συνεδρίασης υπογεγραμμένα από τα παρόντα μέλη της ΕΟΕ​Αμέσως μ​ ετά τη κατάθεση της προσφυγής, θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση των θέσεων μας προς όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταλέντα στο πόλο και άριστοι μαθητές

Πέντε αθλητές της Ακαδημίας Πόλο του Ολυμπιακού πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και θα φοιτήσουν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στις Ακαδημίες του συλλόγου το μυαλό των υπευθύνων δεν είναι μόνο στην εκμάθηση των μυστικών του κάθε αθλήματος αλλά και η σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών και η καλή τους παρουσία στο[…]

Περισσότερα »

Αποφασίζει για τον πρόεδρο της ΠΑΕ ο Β. Μαρινάκης

Με ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το πρόσωπο που θα επιλεγεί για τον προεδρικό θώκο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας των νταμπλούχων Ελλάδας  είναι αυτός που θα επιλέξει ποιος θα είναι ο πρόεδρος της εταιρείας έως τη στιγμή που θα αρθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *