Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

«Μόλις 9 οι αστυνομικοί για τις περιοχές Καλλίπολη – Ν. Φάληρο…»

Toυ Απόστολου Κορτιάνου

«Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε την πόλη μας και τους πολίτες της λόγω έλλειψης προσωπικού» δηλώνει στο Κανάλι 1 ο πρόεδρος της Ένωσης Σπύρος Λιότσος και περιγράφει μία δραματική κατάσταση με υποστελεχωμένα νευραλγικά Αστυνομικά Τμήματα, όπως αυτό του Δημοτικού Θεάτρου αλλά και της μείωσης περιπολιών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, δύναμη μόλις 9 ατόμων, αστυνομεύει τις περιοχές από την Καλλίπολη μέχρι το Νέο Φάληρο.

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς στον Πειραιά είναι πάρα πολλά, ένα από αυτά είναι η έλλειψε προσωπικού στις περιοχές του Πειραιά, κινδυνεύει η ασφάλεια των πολιτών, δεν μπορούμε να τους προστατεύσουμε λόγω της έλλειψης δύναμης και των μέσων. Χωρίς να επέλθω σε αυτά τα τετριμμένα κάθε φορά που τα διεκδικούμε λόγω της απόφασης του Υπουργείου της επικρατείας που δεν μας δικαιώνουν όπως όλος ο κόσμος» τονίζει ο κ. Λιότσος και συμπληρώνει: «Τις τελευταίες μέρες και εβδομάδες ξεκίνησε και θα έχει επαφές και συναντήσεις με Υπηρεσιακούς παράγοντες, φορείς και βουλευτές της πόλης έτσι ώστε όλοι να γίνουν κοινωνοί του προβλήματος αυτού, φωνάζουμε ότι δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τους κατοίκους του Πειραιά όσο και φιλότιμο να έχουμε λόγω της έλλειψης δύναμης, η κατάσταση δεν πάει άλλο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προστατεύουμε τους πολίτες σαν αστυνομικοί, θα δουλεύουμε 12 και 14 ώρες και θα τους προστατεύουμε αλλά πόσο θα αντέξουν οι συνάδελφοι μου να το κάνουν αυτό

«Να φανταστείτε τα κεντρικότερα Α.Τ όπως του Δημοτικού Θεάτρου έχει δύναμη 9 άτομα και είναι το νευραλγικότερο Τμήμα Τάξης και Ασφαλείας, θα πάνε φυλακή οι συνάδελφοι μου υπάρχουν 3.000 δικογραφίες που πρέπει να διεκπεραιωθούν, δεν γίνεται δεν προλαβαίνουν, το βράδυ είναι κλειστά τα περισσότερα τμήματα ασφαλείας του Πειραιά επειδή δεν υπάρχει προσωπικό, δεν βγαίνουμε για περιπολίες, ασχολούμαστε με μεταγωγές κρατουμένων και διαφυλάξεις ευπαθών στόχων» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Ένωσης .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιάννης Θεωνάς ο νέος υποδιοικητής του ΙΚΑ

Ο κ. Γιάννης Θεωνάς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο νέος υποδιοικητής του ΙΚΑ. Ο Γιάννης Θεωνάς είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ και ήταν ένα από τα πιο δραστήρια συνδικαλιστικά στελέχη του Δ.Σ της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Από το 1994 έως το 2000 ήταν ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Περισσότερα »

Αχαΐα: Νέα «Μανωλάδα» κρατούσαν σκλάβους 9 εργάτες

Σαν σκλάβοι ζούσαν εννέα μετανάστες εργάτες από τη Ρουμανία σε πτηνοτροφική μονάδα στη Χαλανδρίτσα Αχαϊας. Οι εννέα αλλοδαποί εργάτες, υπήκοοι Ρουμανίας, ζούσαν εδώ και δύο μήνες ως σκλάβοι σε μία μεγάλη πτηνοτροφική μονάδα, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Φαρών, στην Ερυμάνθεια. Ο ιδιοκτήτης και ο επιστάτης, με ένα πιστόλι και μία καραμπίνα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *