Το τέλος του PS3 είναι κοντά

Το PlayStation 3 είναι ο τελευταίος “επιζών” της γενιάς του, μιας και σε αντίθεση με τα Xbox 360 και Wii, η παραγωγή του συνεχίζεται ακόμα κανονικά. Ωστόσο φαίνεται πως το τέλος για την κονσόλα της Sony που γιόρτασε πρόσφατα τα δέκατα γενέθλιά της, είναι κοντά.

Συγκεκριμένα, η Sony ενημέρωσε την επίσημη σελίδα της κονσόλας στην Ιαπωνίας, αναφέροντας πως η παραγωγή της σύντομα θα φτάσει στο τέλος της για την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την δυτική αγορά, αλλά αναμένεται πως πολύ σύντομα το PS3 θα αποσυρθεί και από την ευρωπαϊκή και αμερικανική αγορά.

Η Ιαπωνία, είναι η «πατρίδα» του PS3 και το σύστημα μέχρι πρόσφατα απολάμβανε τεράστια επιτυχία, σε σημείο που έκανε ζημιά στις πωλήσεις του PS4 για τον πρώτο του χρόνο στην συγκεκριμένη χώρα, καθώς σχεδόν όλα τα ιαπωνικής φιλοσοφίας παιχνίδια έβγαιναν και για τις δύο πλατφόρμες.

Πηγή: unboxholics.com

Του Θέμης Μπολτσής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Apple Watch: Σύντομα θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη

Έως τώρα, στην ιστοσελίδα της Apple για την Ευρωπαϊκή αγορά, η ενότητα με το smart watch της εταιρείας «φιλοξενούσε» μια εικόνα της συσκευής που έφερε την λεζάντα «Coming in 2015», πλέον, η Apple έκανε μια μικρο-αλλαγή και γράφει τη χαρακτηριστική φράση «Coming Early 2015», υπονοώντας ευθέως ότι είμαστε πολύ κοντά[…]

Περισσότερα »

Microsoft Selfie: Νέα εφαρμογή για καλύτερες selfies

Μια νέα εφαρμογή με την επωνυμία Microsoft Selfie παρουσίασε ο αμερικανικός κολοσσός, η οποία προορίζεται για χρήση αποκλειστικά από iOS users και σκοπό έχει να βοηθήσει τους χρήστες για καλύτερες λήψεις selfie φωτογραφιών. Η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί ώστε να εξασφαλίζει ισορροπία χρωμάτων, να αποδίδει καλύτερα το χρώμα τους δέρματος, να[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *