Το τέλος του PS3 είναι κοντά

Το PlayStation 3 είναι ο τελευταίος “επιζών” της γενιάς του, μιας και σε αντίθεση με τα Xbox 360 και Wii, η παραγωγή του συνεχίζεται ακόμα κανονικά. Ωστόσο φαίνεται πως το τέλος για την κονσόλα της Sony που γιόρτασε πρόσφατα τα δέκατα γενέθλιά της, είναι κοντά.

Συγκεκριμένα, η Sony ενημέρωσε την επίσημη σελίδα της κονσόλας στην Ιαπωνίας, αναφέροντας πως η παραγωγή της σύντομα θα φτάσει στο τέλος της για την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την δυτική αγορά, αλλά αναμένεται πως πολύ σύντομα το PS3 θα αποσυρθεί και από την ευρωπαϊκή και αμερικανική αγορά.

Η Ιαπωνία, είναι η «πατρίδα» του PS3 και το σύστημα μέχρι πρόσφατα απολάμβανε τεράστια επιτυχία, σε σημείο που έκανε ζημιά στις πωλήσεις του PS4 για τον πρώτο του χρόνο στην συγκεκριμένη χώρα, καθώς σχεδόν όλα τα ιαπωνικής φιλοσοφίας παιχνίδια έβγαιναν και για τις δύο πλατφόρμες.

Πηγή: unboxholics.com

Του Θέμης Μπολτσής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκτυπώστε φως… δηλαδή ένα μείγμα LED και μελανιού

Ένα πολύ λεπτό χαρτί που εκπέμπει φως LED, το οποίο, αφού εκτυπωθεί, μπορεί να προσαρμοστεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια είναι το νέο καινοτόμο προϊόν με ονομασία Lightpaper (φωτο-χαρτί), το οποίο παρουσίασε η εταιρία Rohinni με έδρα το Αϊντάχο. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας, θέλοντας να εξηγήσει για τι ακριβώς πρόκειται, είπε[…]

Περισσότερα »

Ευρώπη: Απόφαση «σταθμός» κατά της Google

Το κορυφαίο δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης τάχθηκε την Τρίτη εναντίον της Google σε μια υπόθεση που αφορά το «δικαίωμα στην ψηφιακή λήθη», αποφαινόμενο πως οι μηχανές αναζήτησης είναι υπεύθυνες για τη μεταχείριση των προσωπικών δεδομένων που εμφανίζονται στις ιντερνετικές σελίδες τους και έχουν, σε ορισμένες περιπτώσεις, το καθήκον να τα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *