Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Το τέλος του PS3 είναι κοντά

Το PlayStation 3 είναι ο τελευταίος “επιζών” της γενιάς του, μιας και σε αντίθεση με τα Xbox 360 και Wii, η παραγωγή του συνεχίζεται ακόμα κανονικά. Ωστόσο φαίνεται πως το τέλος για την κονσόλα της Sony που γιόρτασε πρόσφατα τα δέκατα γενέθλιά της, είναι κοντά.

Συγκεκριμένα, η Sony ενημέρωσε την επίσημη σελίδα της κονσόλας στην Ιαπωνίας, αναφέροντας πως η παραγωγή της σύντομα θα φτάσει στο τέλος της για την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την δυτική αγορά, αλλά αναμένεται πως πολύ σύντομα το PS3 θα αποσυρθεί και από την ευρωπαϊκή και αμερικανική αγορά.

Η Ιαπωνία, είναι η «πατρίδα» του PS3 και το σύστημα μέχρι πρόσφατα απολάμβανε τεράστια επιτυχία, σε σημείο που έκανε ζημιά στις πωλήσεις του PS4 για τον πρώτο του χρόνο στην συγκεκριμένη χώρα, καθώς σχεδόν όλα τα ιαπωνικής φιλοσοφίας παιχνίδια έβγαιναν και για τις δύο πλατφόρμες.

Πηγή: unboxholics.com

Του Θέμης Μπολτσής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Namaste*: Oι 16 ομάδες που προκρίθηκαν στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής!

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι περιβαλλοντικό: «Rapthescrap». Πάνω από 6 δισ. άνθρωποι ζουν στον πλανήτη μας σήμερα, δημιουργώντας κατ” εκτίμηση 1,9 δισεκατομμύρια τόνους οικιακών, βιομηχανικών, ιατρικών, ραδιενεργών, τοξικών και επικίνδυνων απορριμάτων κάθε χρόνο. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα απορρίματα που δημιουργούνται, θα διπλασιαστούν μέχρι το 2025. Λύση σε αυτό[…]

Περισσότερα »

iBanking: τρόμος από τη δυναμική του AndroidMalware

Πανίσχυρες συμμορίες Ρώσων κυβερνοεγκληματιών έχουν ξεκινήσει να χρησιμοποιούν εξελιγμένο Androidmalware για να διευρύνουν τις επιθέσεις σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Το εργαλείο, γνωστό ως iBanking, είναι ένα από τα πιο ακριβά εργαλεία malware, που έχει εντοπίσει η Symantec στην αγορά, ενώ ο δημιουργός του έχει ένα Software-as-a-Servicebusinessmodel. Πίσω από το ψευδώνυμο GFF,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *