Πειραιάς Κανάλι Ένα 90,4 FM | Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά

Πειραιάς Κανάλι Ένα 90,4 FM | Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά

Η Deutsche Bank ξεκινά την αύξηση κεφαλαίου

Η Deutsche Bank, που θέλει να αντλήσει 8 δισεκ. ευρώ από τους μετόχους της, προέβλεψε σήμερα ότι τα έσοδα του ομίλου θα είναι σταθερά το 2017 καθώς ανακοίνωσε ένα καλό ξεκίνημα της φετινής χρονιάς σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση ομολόγων.

Ωστόσο, η μετοχή της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας υποχώρησε περισσότερο από 3,2% στα 17,29 ευρώ αφού έδωσε χθες λεπτομέρειες για την αύξηση κεφαλαίου της και δημοσιοποίησε σήμερα την ετήσια έκθεσή της, κατά την οποία ενώ έχει μειωθεί το συνολικό ύψος των αμοιβών των εργαζομένων της, ο συνολικός αριθμός των υπαλλήλων της δεν έχει μειωθεί σημαντικά από το 2010.

Οι μέτοχοι έχουν απογοητευθεί από το ρυθμό μείωσης του κόστους στην Deutsche Bank, η οποία ανέφερε στην έκθεσή της ότι ο αριθμός των εργαζομένων που κερδίζουν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ μειώθηκε περισσότερο από το ήμισυ, στους 316 το 2016. Σύμφωνα με την έκθεση, μόλις τέσσερις εργαζόμενοι της Deutsche Bank έλαβαν πάνω από 4 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank Τζον Κράιαν δήλωσε ότι το μέλλον διαφαίνεται καλύτερο, με οικονομική ανάκαμψη στην Ευρώπη και υψηλότερα επιτόκια στον ορίζοντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέο ρεκόρ στην Wall – Μια ανάσα από τις 20.000 μονάδες ο Dow

O DOW σημείωσε άνοδο 0,55% στις 19.905,16 μονάδες ενώ ο S&P 500 έκλεισε με κέρδη 0,65% στις 2.271,62 μονάδες – Ο NASDAQ σημείωσε άνοδο 0,96% στις 5.464,49 μονάδες Κέρδη για τις αμερικανικές μετοχές την Τρίτη καθώς οι επενδυτές έχουν το βλέμμα στραμμένο στην συνάντηση των αξιωματούχων της Fed ενώ ο[…]

Περισσότερα »

Επιβραδύνθηκε το Νοέμβριο η οικονομία της Ευρωζώνης

Η αύξηση της δραστηριότητας στους τομείς της μεταποίησης και των υπηρεσιών της Ευρωζώνης ήταν τον Νοέμβριο μικρότερη σε σχέση με την αρχική εκτίμηση, εκθέτοντας την οικονομία της περιοχής στον κίνδυνο μίας σχεδόν στασιμότητας, ενώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θα εξετάσει αύριο τις επιλογές της για περαιτέρω ενίσχυση της στήριξης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *