Σύσταση Κλάδου Εισαγωγέων Δικύκλων εντός του ΣΕΑΑ

Στην πρόσφατη Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) της 21ης Μαρτίου ψηφίστηκαν δύο σημαντικές καταστατικές αλλαγές:

-Η τροποποίηση της επωνυμίας του ΣΕΑΑ σε «Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων» (η διαδικασία τροποποίησης βρίσκεται σε εξέλιξη).

-Η σύσταση Κλάδου Εισαγωγέων Δικύκλων με συγκεκριμένο εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Κλάδου την 11η Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες και εξελέγησαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Επακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής, η οποία συγκροτήθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: κ. Χατζίκος Σωτήρης, Δ/νων Σύμβουλος, Μοτοδυναμική ΑΕΕ

Αντιπρόεδρος: κ. Στυλιανίδης Άκης, Γενικός Διευθυντής, ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ

Γενικός Γραμματέας: κ. Δράκος Φώτης, Δ/νων Σύμβουλος, Piaggio Ελλάς ΑΕ

Αναπλ. μέλος: κ. Κοντός Σόλων, Chief Sales Officer, KTM South East Europe ΑΕ

Ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Χατζίκος δήλωσε: «Οι συγκεκριμένες αλλαγές προσδίδουν στον κλάδο των δικύκλων μια πολύ συγκεκριμένη και σαφή οντότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι η αποτελεσματικότερη οργάνωση και λειτουργία θα βοηθήσουν στην ανάδειξη του Κλάδου και στην επίτευξη των κλαδικών στόχων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Νέο Renault Twingo αναδεικνύει τις Γαλλό-Γερμανικές επιρροές

Η έντονη συναναστροφή των Γάλλων με τους Γερμανούς της Daimler επηρέασε σε μεγάλο βαθμό το νέο Renault Twingo το οποίο ήδη έκανε την εμφάνισή του. Πρώτα από όλα η τοποθέτηση του κινητήρα στο πίσω μέρος, όπως και το διαφορικό στον πίσω άξονα. Η επιλογή αυτή έγινε καθώς το νέο Renault[…]

Περισσότερα »

Η Mercedes-Benz εύχεται χρόνια πολλά στην BMW (+video)

Γράφει ο Στάθης Πετρόπουλος… Σε μια έξυπνη και μαεστρική, σε θέματα μάρκετινγκ, κίνηση προχώρησε η Mercedes-Benz το πρωί της 7ης Μαρτίου, ημέρας που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της BMW. Ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μεγάλη της αντίπαλο με καταχωρήσεις στις γερμανικές εφημερίδες αλλά και με ένα video στο Facebook θέλοντας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *