Σύσταση Κλάδου Εισαγωγέων Δικύκλων εντός του ΣΕΑΑ

Στην πρόσφατη Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) της 21ης Μαρτίου ψηφίστηκαν δύο σημαντικές καταστατικές αλλαγές:

-Η τροποποίηση της επωνυμίας του ΣΕΑΑ σε «Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων» (η διαδικασία τροποποίησης βρίσκεται σε εξέλιξη).

-Η σύσταση Κλάδου Εισαγωγέων Δικύκλων με συγκεκριμένο εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Κλάδου την 11η Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες και εξελέγησαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Επακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής, η οποία συγκροτήθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: κ. Χατζίκος Σωτήρης, Δ/νων Σύμβουλος, Μοτοδυναμική ΑΕΕ

Αντιπρόεδρος: κ. Στυλιανίδης Άκης, Γενικός Διευθυντής, ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ

Γενικός Γραμματέας: κ. Δράκος Φώτης, Δ/νων Σύμβουλος, Piaggio Ελλάς ΑΕ

Αναπλ. μέλος: κ. Κοντός Σόλων, Chief Sales Officer, KTM South East Europe ΑΕ

Ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Χατζίκος δήλωσε: «Οι συγκεκριμένες αλλαγές προσδίδουν στον κλάδο των δικύκλων μια πολύ συγκεκριμένη και σαφή οντότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι η αποτελεσματικότερη οργάνωση και λειτουργία θα βοηθήσουν στην ανάδειξη του Κλάδου και στην επίτευξη των κλαδικών στόχων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Rally Acropolis: Διαφορετική ημερομηνία και ψυχολογία

Γράφει ο Στάθης Πετρόπουλος…  Σε πολύ διαφορετική ημερομηνία (10-11 Οκτωβρίου) και με πολύ διαφορετική ψυχολογία σε σχέση με το άμεσο αλλά και μακρινότερο παρελθόν διεξάγεται φέτος το Rally Acropolis που αποτελεί τον ένατο και προτελευταίο θεσμό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι, του ERC.  Για να γίνει ο αγώνας χρειάστηκε να καλυφθεί το ποσό που[…]

Περισσότερα »

Σημαντικές Φοροανατροπές για τα ΙΧ σχεδιάζει η κυβέρνηση

Με τροπολογία που θα κατατεθεί προσεχώς στη Βουλή σε νομοσχέδιο, η Κυβέρνηση σχεδιάζει την κατάργηση του Φόρου Πολυτελείας, ώστε να αυξηθούν τα έμμεσα κρατικά έσοδα από τα αυτοκίνητα εκείνα που οι ιδιοκτήτες τους έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους. Όπως όμως μας πληροφορεί το ρεπορτάζ της «Η», υπάρχουν αντιδράσεις από την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *