Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Σύσταση Κλάδου Εισαγωγέων Δικύκλων εντός του ΣΕΑΑ

Στην πρόσφατη Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) της 21ης Μαρτίου ψηφίστηκαν δύο σημαντικές καταστατικές αλλαγές:

-Η τροποποίηση της επωνυμίας του ΣΕΑΑ σε «Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων» (η διαδικασία τροποποίησης βρίσκεται σε εξέλιξη).

-Η σύσταση Κλάδου Εισαγωγέων Δικύκλων με συγκεκριμένο εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Κλάδου την 11η Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες και εξελέγησαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Επακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής, η οποία συγκροτήθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: κ. Χατζίκος Σωτήρης, Δ/νων Σύμβουλος, Μοτοδυναμική ΑΕΕ

Αντιπρόεδρος: κ. Στυλιανίδης Άκης, Γενικός Διευθυντής, ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ

Γενικός Γραμματέας: κ. Δράκος Φώτης, Δ/νων Σύμβουλος, Piaggio Ελλάς ΑΕ

Αναπλ. μέλος: κ. Κοντός Σόλων, Chief Sales Officer, KTM South East Europe ΑΕ

Ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Χατζίκος δήλωσε: «Οι συγκεκριμένες αλλαγές προσδίδουν στον κλάδο των δικύκλων μια πολύ συγκεκριμένη και σαφή οντότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι η αποτελεσματικότερη οργάνωση και λειτουργία θα βοηθήσουν στην ανάδειξη του Κλάδου και στην επίτευξη των κλαδικών στόχων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποκάλυψη για τη νέα τετρακίνητη Ferrari

Αυτό είναι το νέο τετραθέσιο και τετρακίνητο supercar της Ferrari, το οποίο ονομάζεται GTC4Lusso και θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στη Γενεύη. Αν σας φαίνεται ως μία εξελιγμένη FF δεν κάνετε λάθος, αφού πρόκειται για το διάδοχό της. Η σημαντικότερη διαφοροποίηση στο υπεραυτοκίνητο των 4,92 m. είναι ο συνδυασμός για[…]

Περισσότερα »

Ανοίγει ο δρόμος για το Ράλι Ακρόπολις του 2015

Ανοίγει ο δρόμος για το να έχουμε Ράλι Ακρόπολις και το 2015 – έστω και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι – καθώς κινήθηκαν οι διαδικασίες για την πληρωμή του χρωστούμενου παραβόλου του 2014. Πιο συγκεκριμένα σήμερα, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, αναρτήθηκε στον ιστότοπο diavgeia.gov.gr του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *