Tο χέρι του συντρόφου μας… δείχνει τον χαρακτήρα του

Γράφει η Μαΐρα

Πόσοι από εσάς έχετε προσέξει το χέρι του/της συντρόφου σας, καθώς το αγγίζετε; Είμαι σίγουρη ότι ελάχιστοι έχετε παρατηρήσει το σχήμα του χεριού, των δακτύλων και των νυχιών.

Και όμως μια προσεκτική ματιά στο σχήμα και στο μέγεθος τους θα σας αποκαλύψει πολύτιμα στοιχεία για τον χαρακτήρα του/της.

  • Το χέρι του αέρα: Χαρακτηρίζεται από μακριά δάκτυλα με τετράγωνη παλάμη. Αυτά τα άτομα είναι εξωστρεφή, αισιόδοξα και δημιουργικά. Τους αρέσει να μιλούν για τον εαυτό τους αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη ζωή τους. Δημιουργούν σταθερές συναισθηματικές σχέσεις που χαρακτηρίζονται από ενθουσιασμό, ενέργεια, χιούμορ και χαμόγελά. Βαριούνται μέσα σε μια σχέση ρουτίνας και φεύγουν αν αισθανθούν πως δεν υπάρχει κίνητρο για να σηκωθούν από τον καναπέ.
  • Το χέρι του νερού: Λεπτά δάκτυλα και μακρόστενη παλάμη. Αυτά τα άτομα είναι ευαίσθητα, ντροπαλά και ήρεμα. Όταν αγαπούν, το κάνουν από τα βάθη της καρδιάς τους. Διαθέτουν μεγάλη φαντασία και είναι άκρως ρομαντικά. Αναζητούν έναν σύντροφο που θα τους προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά μέσα στην σχέση. Εκδηλώνουν πολύ έντονα τα συναισθήματα τους, ξεπερνώντας κάποιες φορές τα όρια, με αποτέλεσμα να πνίγουν το σύντροφο τους, καθώς χρειάζονται ένα δίχτυ ασφαλείας στον έρωτα.
  • Το χέρι της φωτιάς: Κοντά δάκτυλα με τετράγωνη παλάμη. Είναι άτομα εξωστρεφή και γεμάτα ενέργεια. Είναι λάτρεις των ταξιδιών. Ερωτεύονται έντονα και το δείχνουν με πάθος. Μαζί τους δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ καθώς διαθέτουν έντονη γοητεία και είναι έτοιμοι για όλα. Με τον/την σύντροφό τους θέλουν να μοιράζονται τρυφερότητα, πάθος και αμοιβαία εμπιστοσύνη.
  • Το χέρι της γης: Κοντά δάκτυλα, κοντή παλάμη. Είναι άνθρωποι πρακτικοί και σοβαροί. Χρειάζονται χρόνο για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους. Προχωρούν αργά μέσα στην σχέση, παρακολουθώντας την κατάσταση πριν επιτρέψουν στον εαυτό τους να ερωτευτούν. Όταν ερωτευτούν όμως παραμένουν στην σχέση και στα εύκολα και στα δύσκολα.

πηγή: maira.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλανητικό δελτίο για τα ζώδια… έως τις 16 Μαΐου

Από τον Αστρολόγο Ιωάννη Μπαρδόπουλο… Για το Σάββατο 10/5, η σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της παρθένου, στις 1:08 σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και «χρωματίζει» όλη την νύχτα με μια προσχηματική και έρπουσα σοβαρότητα. Μέχρις τις 20:18 που εισέρχεται στο ζώδιο του κριού είναι σε κενή[…]

Περισσότερα »

Άνδρες- γυναίκες: Πότε μια φιλία κρύβει έρωτα;

«Μα οι άντρες είναι από τη φύση τους κατακτητές», «Οι γυναίκες είναι ζηλιάρες», «Υπάρχει σεξουαλική ένταση μεταξύ των δύο φύλων», λένε κάποιες στερεότυπες αντιλήψεις. Μπορεί μια γυναίκα να είναι φίλη με έναν άντρα –και το αντίστροφο- χωρίς να υπάρχει απώτερος σεξουαλικός σκοπός; Με τα κοινωνικά δεδομένα μερικών δεκαετιών πριν, η[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *