Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Παιδική θεατρική παράσταση στον παιδότοπο της Playmobil στη Μαρίνα Ζέας

Την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Δίας, η Αθηνά και η δύναμη της προσφοράς»  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιδιά το Σάββατο 20 Μαΐου από τις 18:00 έως τις 19:30, στον παιδότοπο της Playmobil στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας.

Οι πρωταγωνιστές του «Playmobil play&give», Δίας και Αθηνά, οι δυο φιγούρες που είναι αφιερωμένες στους σκοπούς του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, «ζωντανεύουν» στον παιδότοπο με τους αγαπημένους ήρωες τηςPlaymobil.

Όλα τα παιδιά θα πάρουν δώρο το βιβλίο «Playmobil play&give», ενώ στην εκδήλωση θα βρίσκονται και εκπρόσωποι του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»,για ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται παράλληλα με τη λειτουργία του παιδότοπου,  ολοκληρώνονται την Κυριακή 28 Μαΐου, με την ενημέρωση παιδιών και γονιών για την ενίσχυση της ασφάλειας στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ, από τις 12:00 έως τις 14:00.

Ωράριο λειτουργίας Παιδότοπου:

Καθημερινά: 16:00 – 21:00

Σαββατοκύριακα: 10:00-20:00

O παιδότοπος λειτουργεί με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ACT4YOUTH στον Πειραιά… με στόχο την απασχόληση στους νέους

Του Αλέξανδρου Τσάκου… Η μη κερδοσκοπική οργάνωση PES Activists Greece διοργανώνει  εκδηλώσεις στο κέντρο του Πειραιά με θέμα την νεολαία και την εργασία. Τα διάφορα events θα λάβουν χώρα στις 16 Νοεμβρίου και θα έχουν ως θέμα την αξιοπρέπεια στην εργασία και την ανεργία στους νέους. Η αρχή θα ξεκινήσει[…]

Περισσότερα »

Συνεδριάζει την Τετάρτη 26/4 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Συνεδριάζει την Τετάρτη 26-4  στις 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: Επικύρωση πρακτικών των συνεδριάσεων Δ.Σ. : 1ης 2ης 3ης 4ης 5ης 6ης 7ης 8ης 9ης 10ης 11ης 12ης 13ης 14ης  έτους 2016.      «Ενημέρωση κατόπιν αιτήματος από την ΕΛΜΕ για τα κτιριακά προβλήματα σχολείων του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *