Δείτε αν το αυτοκίνητό σας είναι ασφαλισμένο…

Στην ιστοσελίδα του Επικουρικού Κεφαλαίου www.hic.gr οι καταναλωτές μπορούν να ελέγξουν αν το όχημά τους εμφανίζεται στο σύστημα ασφαλισμένο ή όχι.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ANT1 ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, έκανε λόγο για λάθη στο σύστημα διασταύρωσης για την ασφάλιση των αυτοκινήτων και είπε ότι μπορούμε να μπούμε στην παραπάνω ιστοσελίδα προκειμένου να ελέγξουμε αν τα στοιχεία μας έχουν περαστεί σωστά.

Οι περιπτώσεις λάθους υπολογίζονται σε 150.000 με 200.000, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, και τα ανασφάλιστα σε περίπου 1 εκατομμύριο, εκ των οποίων τα 450.000 είναι Ι.Χ. και άλλα τόσα περίπου δίκυκλα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόστιμο για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέρχεται στα 250 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ford Focus RS 2016: Ο νόμος του ισχυρού στην αυτοκίνηση

Σε πείσμα των καιρών που επιβάλλουν όλο και μικρότερους σε κυβισμό και ισχύ κινητήρες, η Ford οδηγεί στην παραγωγή την τρίτη κατά σειρά γενιά του Focus RS. Η είδηση προέκυψε μετά από δηλώσεις του επιχειρησιακού διευθυντή της Ford Europe, Barb Samardzich, ο οποίος υπογράμμισε ότι υπάρχει η πρόθεση να περάσει[…]

Περισσότερα »

Τips για τη μοτοσυκλέτα και το ταξίδι…

Με τη μοτοσικλέτα μας, μπορούμε να μεταφέρουμε πολλά πράγματα μαζί μας στο ταξίδι. Αρκεί να φορτωθεί σωστά. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Τo πλεονέκτημα της μοτοσικλέτας σε σχέση με ένα αυτοκίνητο είναι η ταχύτερη-πιο απολαυστική- οδήγηση που παρέχει σε αυτοκινητόδρομους και πολύ περισσότερο σε επαρχιακό δίκτυο. Το μειονέκτημα αυτής, σε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *