Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Δείτε αν το αυτοκίνητό σας είναι ασφαλισμένο…

Στην ιστοσελίδα του Επικουρικού Κεφαλαίου www.hic.gr οι καταναλωτές μπορούν να ελέγξουν αν το όχημά τους εμφανίζεται στο σύστημα ασφαλισμένο ή όχι.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ANT1 ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, έκανε λόγο για λάθη στο σύστημα διασταύρωσης για την ασφάλιση των αυτοκινήτων και είπε ότι μπορούμε να μπούμε στην παραπάνω ιστοσελίδα προκειμένου να ελέγξουμε αν τα στοιχεία μας έχουν περαστεί σωστά.

Οι περιπτώσεις λάθους υπολογίζονται σε 150.000 με 200.000, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, και τα ανασφάλιστα σε περίπου 1 εκατομμύριο, εκ των οποίων τα 450.000 είναι Ι.Χ. και άλλα τόσα περίπου δίκυκλα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόστιμο για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέρχεται στα 250 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Skoda Citigo: Με αυτόματο κιβώτιο σε τιμή… χειροκίνητου

To νέο Skoda Citigo διατίθεται πλέον και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ASG, το οποίο βασίζεται στο μηχανικό τύπο κιβωτίου και διαφοροποιείται με τη χρήση ηλεκτρομηχανικών ενεργοποιητών. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει έναν από τους τρεις τρόπους λειτουργίας D, N και R ή να χρησιμοποιήσει τη σειριακή αλλαγή ταχυτήτων +/-. Η[…]

Περισσότερα »

Ο ρώσικος βελτιωτικός οίκος Top Car στην… Porsche Cayenne

Ο ρώσικος βελτιωτικός οίκος Top Car παρουσίασε στην προσπάθειά του να τραβήξει το ενδιαφέρον παρουσίασε μία Porsche Cayenne με φώτα εμπρός από 911 και πίσω από Macan.  Φυσικά εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά το αυτοκίνητο έχει να επιδείξει body kit το οποίο απαρτίζεται από καπό με αεραγωγούς, πλευρικά μαρσπιέ, αεροτομή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *