Δείτε αν το αυτοκίνητό σας είναι ασφαλισμένο…

Στην ιστοσελίδα του Επικουρικού Κεφαλαίου www.hic.gr οι καταναλωτές μπορούν να ελέγξουν αν το όχημά τους εμφανίζεται στο σύστημα ασφαλισμένο ή όχι.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ANT1 ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, έκανε λόγο για λάθη στο σύστημα διασταύρωσης για την ασφάλιση των αυτοκινήτων και είπε ότι μπορούμε να μπούμε στην παραπάνω ιστοσελίδα προκειμένου να ελέγξουμε αν τα στοιχεία μας έχουν περαστεί σωστά.

Οι περιπτώσεις λάθους υπολογίζονται σε 150.000 με 200.000, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, και τα ανασφάλιστα σε περίπου 1 εκατομμύριο, εκ των οποίων τα 450.000 είναι Ι.Χ. και άλλα τόσα περίπου δίκυκλα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόστιμο για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέρχεται στα 250 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πάτσιος: “To περιβαλλοντικό τέλος δεν είναι αρνητικό”

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Αντίθετοι μόνο ως προς την κατάργηση της απόσυρσης, είναι οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι αυτοκινήτων στα σχέδια του Υπουργείου Οικονομικών για τις αλλαγές στη φορολόγηση των Ι.Χ. Μιλώντας στο ΚΑΝΑΛΙ 1 ο Διευθυντής του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων Δημήτρης Πάτσιος, εξέφρασε την επιφύλαξη του ως προς το φοροεισπρακτικό σκέλος,[…]

Περισσότερα »

Ήταν σίγουρο πως η Mercedes-Benz δεν θα άφηνε την BMW να αλωνίζει…

Ήταν σχεδόν σίγουρο πως η Mercedes-Benz δεν θα άφηνε την BMW να αλωνίζει μόνη της στην κατηγορία των super sedan με την τελευταία M3 και έτσι παρουσίασε και αυτή με την σειρά της την Mercedes-Benz C63 AMG 2015. Στο τρέχον άρθρο θα επιχειρήσουμε να την ψηλαφίσουμε τεχνικά, να δούμε τι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *