Δείτε αν το αυτοκίνητό σας είναι ασφαλισμένο…

Στην ιστοσελίδα του Επικουρικού Κεφαλαίου www.hic.gr οι καταναλωτές μπορούν να ελέγξουν αν το όχημά τους εμφανίζεται στο σύστημα ασφαλισμένο ή όχι.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ANT1 ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, έκανε λόγο για λάθη στο σύστημα διασταύρωσης για την ασφάλιση των αυτοκινήτων και είπε ότι μπορούμε να μπούμε στην παραπάνω ιστοσελίδα προκειμένου να ελέγξουμε αν τα στοιχεία μας έχουν περαστεί σωστά.

Οι περιπτώσεις λάθους υπολογίζονται σε 150.000 με 200.000, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, και τα ανασφάλιστα σε περίπου 1 εκατομμύριο, εκ των οποίων τα 450.000 είναι Ι.Χ. και άλλα τόσα περίπου δίκυκλα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόστιμο για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέρχεται στα 250 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι πιο επικίνδυνοι αγώνες του Motorsport

Οι αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας είναι συνυφασμένοι με τον κίνδυνο. Τόσο οι οδηγοί όσο και οι αναβάτες έχουν κάνει μια σιωπηλή δήλωση πως όσο η αδρεναλίνη θα ανεβαίνει τόσο εκείνοι θα ξεγελούν τον χάρο. Ποιοι όμως είναι αυτοί που θεωρούνται «αιματοβαμμένοι» αγώνες; Ποιες διαδρομές έδωσαν το έναυσμα, μέσω των θυμάτων[…]

Περισσότερα »

Ηρθε η στιγμή για την έλευση του VW Golf Alltrack

Μετά το Passat Alltrack ήρθε η στιγμή για την έλευση του VW Golf Alltrack. Ο λόγος για την περιπετειώδη εκδοχή του Golf Variant η οποία ωστόσο δε μένει μόνο σε αυξημένο ύψος από το έδαφος, πλαστικά μέρη πέριξ του αμαξώματος και ράγες οροφής.  Όλες οι εκδόσεις του VW Golf Alltrack[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *