Ο Δ. Πειραιά για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Καθαριότητα

Την συνεργασία των δημοτών προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις από τη συγκέντρωση απορριμμάτων στην πόλη -λόγω της απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα- ζητά με ανακοίνωσή του ο Δήμος Πειραιά συγκεκριμένα:  

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε συνέχεια της απόφασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την απασχόληση των εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  αποφάσισε κατάληψη και αποκλεισμό των γκαράζ της καθαριότητας όλων των Δήμων.

Αυτό πραγματοποιείται από χθες Κυριακή το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί 24ωρη Πανελλαδική απεργία. Σε αυτό το πλαίσιο και προκειμένου να επιβαρυνθεί το λιγότερο δυνατό η πόλη, καλούμε τους κατοίκους αλλά και τους καταστηματάρχες να συνδράμουν, εναποθέτοντας στους κάδους απορριμμάτων τα λιγότερα δυνατά απορρίμματα για τις επόμενες τέσσερεις ημέρες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Μώραλης: Βάλαμε τον Πειραιά στις ράγες της ανάπτυξης

  Βασικά σημεία συνέντευξης Δήμαρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στον Ρ/Σ «Παραπολιτικα 90,1» και στη δημοσιογράφο Ζηνοβία Σαπουνα Για το έργο  της Δημοτικής Αρχής Πειραιά το 2016 «Πιστεύω ότι το 2016 βάλαμε τον Πειραιά στις ράγες της ανάπτυξης. Υπήρξε καθυστέρηση, γιατί είμαστε πλέον στους 27 μήνες θητείας, αλλά τον πρώτο χρόνο[…]

Περισσότερα »

Γ.Μώραλης: Θεσμός για τον Πειραιά η γιορτή της θάλασσας

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή του κόσμου, στο πλήθος των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο δήμος Πειραιά για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015, δήλωσε στο Κανάλι 1 ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Πρόσθεσε ότι η γιορτή της θάλασσας στην πόλη μας θα γίνει πλέον θεσμός και κάθε χρόνο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *