Ο Δ. Πειραιά για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Καθαριότητα

Την συνεργασία των δημοτών προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις από τη συγκέντρωση απορριμμάτων στην πόλη -λόγω της απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα- ζητά με ανακοίνωσή του ο Δήμος Πειραιά συγκεκριμένα:  

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε συνέχεια της απόφασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την απασχόληση των εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  αποφάσισε κατάληψη και αποκλεισμό των γκαράζ της καθαριότητας όλων των Δήμων.

Αυτό πραγματοποιείται από χθες Κυριακή το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί 24ωρη Πανελλαδική απεργία. Σε αυτό το πλαίσιο και προκειμένου να επιβαρυνθεί το λιγότερο δυνατό η πόλη, καλούμε τους κατοίκους αλλά και τους καταστηματάρχες να συνδράμουν, εναποθέτοντας στους κάδους απορριμμάτων τα λιγότερα δυνατά απορρίμματα για τις επόμενες τέσσερεις ημέρες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη για τα προβλήματα σε Σπέτσες και Σαλαμίνα

Στο πλαίσιο συνεργασίας των φορέων και λαμβάνοντας υπόψη η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά των νησιών και της Τροιζηνίας, συνεκλήθη ευρεία σύσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, προκειμένου να δοθεί λύση στα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι Σπέτσες όσο και η Σαλαμίνα. Στην συνάντηση συζητήθηκαν πέραν όλων των άλλων κυρίως τα[…]

Περισσότερα »

“Στόχος μας να αναδείξουμε τον πολιτισμό του Πειραιά”

Η επίσημη παρουσίαση του γραμματοσήμου  «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας – Πειραιάς 2015», πραγματοποιήθηκε χθες στη Δημοτική Πινακοθήκη της πόλης, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη,στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας». Με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015 στον Πειραιά, τα ΕΛΤΑ εξέδωσαν το συλλεκτικό[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *