Ο Δ. Πειραιά για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Καθαριότητα

Την συνεργασία των δημοτών προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις από τη συγκέντρωση απορριμμάτων στην πόλη -λόγω της απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα- ζητά με ανακοίνωσή του ο Δήμος Πειραιά συγκεκριμένα:  

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε συνέχεια της απόφασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την απασχόληση των εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  αποφάσισε κατάληψη και αποκλεισμό των γκαράζ της καθαριότητας όλων των Δήμων.

Αυτό πραγματοποιείται από χθες Κυριακή το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί 24ωρη Πανελλαδική απεργία. Σε αυτό το πλαίσιο και προκειμένου να επιβαρυνθεί το λιγότερο δυνατό η πόλη, καλούμε τους κατοίκους αλλά και τους καταστηματάρχες να συνδράμουν, εναποθέτοντας στους κάδους απορριμμάτων τα λιγότερα δυνατά απορρίμματα για τις επόμενες τέσσερεις ημέρες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρ. Βρεττάκος: «Εντέλλεσθε να μην αποσταλούν τα στοιχεία»

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, προχώρησε το πρωί της Παρασκευής στην έκδοση «εντέλλεσθε» προς τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, ώστε να μην αποσταλούν τα στοιχεία των εργαζομένων του Δήμου που ζητάει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Παράλληλα επισημαίνει σε δήλωση του:  «Η υποτιθέμενη αξιολόγηση και ο προσχηματικός επανέλεγχος[…]

Περισσότερα »

O Δ. Πειραιά για τα φαινόμενα βανδαλισμού στους κήπους

Toυ Χρήστου Παπαδόπουλου… Την αντίδραση του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, αρμοδίου για το πράσινο του Δήμου Πειραιά, Σταύρου Βοϊδονικόλα, προκάλεσε επώνυμη καταγγελία πολίτη στο Facebook για την κατάσταση των κήπων στην Τερψιθέα. Στην ανάρτησή του ο χρήστης κατηγορεί εμμέσως την δημοτική αρχή ότι δεν ενδιαφέρεται για τους κήπους αφήνοντάς τους να[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *