Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

ΔΗ.ΣΥ: Ημερίδα στον Πειραιά στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου

Αναπτυξιακή ημερίδα για τον Πειραιά οργανώνει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού της διαλόγου για την τελική κατάρτιση του «Σχεδίου Ελλάδα» που θα παρουσιαστεί στο πρώτο Συνέδριό της που θα γίνει στο ΣΕΦ (30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου).

Η Ημερίδα θα γίνει σήμερα, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΠ (2ος όροφος) με κεντρικό μήνυμα: «ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑ-Ο Λόγος στους Πολίτες». Στην Ημερίδα έχουν κληθεί οι φορείς του Πειραιά (Αυτοδιοίκηση, Επιμελητήρια, Εργαζόμενοι, Επαγγελματίες), εκπρόσωποι των οποίων θα καταθέσουν τις θέσεις τους για την Ανάπτυξη του ευρύτερου Πειραιά, θέσεις που θα ληφθούν υπόψη στο τελικό Σχέδιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Εισηγητές στην Ημερίδα θα είναι ο Απόστολος Πόντας, Πρόεδρος της ΕΔΕΜ και ο Κώστας Σκανδαλίδης, κεντρικός Συντονιστής του Σχεδίου Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Αθήνα για διήμερη επίσκεψη ο πρόεδρος της Αιγύπτου

Στην Αθήνα έφτασε ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Στις 12:30 θα επισκεφθεί το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει προγραμματιστεί[…]

Περισσότερα »

Στ. Αντωνάκου: Ανάπτυξης της χώρας μέσω της ναυτιλίας

Με το Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Χαλά συναντήθηκε σήμερα η Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων κα Σταυρούλα Αντωνάκου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής, συζητήθηκαν θέματα ναυτεργασίας, ακτοπλοΐας και οι δυνατότητες ανάπτυξης της χώρας μέσω της ναυτιλίας. Χθες η κα Αντωνάκου έδωσε το παρών στο 3ο AdidasOpenRun,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *