ΔΗ.ΣΥ: Ημερίδα στον Πειραιά στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου

Αναπτυξιακή ημερίδα για τον Πειραιά οργανώνει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού της διαλόγου για την τελική κατάρτιση του «Σχεδίου Ελλάδα» που θα παρουσιαστεί στο πρώτο Συνέδριό της που θα γίνει στο ΣΕΦ (30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου).

Η Ημερίδα θα γίνει σήμερα, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΠ (2ος όροφος) με κεντρικό μήνυμα: «ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑ-Ο Λόγος στους Πολίτες». Στην Ημερίδα έχουν κληθεί οι φορείς του Πειραιά (Αυτοδιοίκηση, Επιμελητήρια, Εργαζόμενοι, Επαγγελματίες), εκπρόσωποι των οποίων θα καταθέσουν τις θέσεις τους για την Ανάπτυξη του ευρύτερου Πειραιά, θέσεις που θα ληφθούν υπόψη στο τελικό Σχέδιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Εισηγητές στην Ημερίδα θα είναι ο Απόστολος Πόντας, Πρόεδρος της ΕΔΕΜ και ο Κώστας Σκανδαλίδης, κεντρικός Συντονιστής του Σχεδίου Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σεπτέμβριο στην Ελλάδα οι ηγέτες των χωρών του Νότου

Συνάντηση των αρχηγών των χωρών του «Νότου» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με ιδιαίτερα συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον προσεχή Σεπτέμβριο, με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και της ελληνικής κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, στη Συνάντηση των 7 χωρών του «Νότου» της Ευρώπης, της ευρωπαϊκής Μεσογείου,[…]

Περισσότερα »

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Βασίλης Οικονόμου

 Υποψήφιος με τη ΝΔ θα είναι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο Βασίλης Οικονόμου. «Ο βουλευτής περιφέρειας Αττικής κ. Βασίλης Οικονόμου θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος. Ο κ. Οικονόμου είχε εκλεγεί παλαιότερα με το ΠΑΣΟΚ και στις τελευταίες εκλογές με τη ΔΗΜΑΡ.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *