Το ΛτΑ στην αντιρατσιστική συγκέντρωση την Κυριακή 10/12

Mε ανακοίνωσή του το ΛτΑ υπογραμμίζει τη συμμετοχή του στην αντιρατσιστική συγκέντρωση στο Παζάρι του Πειραιά την Κυριακή 10-12 και ώρα 11:00 π.μ. συγκεκριμένα τονίζει:

«Μετά τις στοχευμένες ρατσιστικές επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου της φασιστικής, εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στο Παζάρι του Πειραιά (22-11-2017) με θύματα έναν Πακιστανό και έναν Αφρικανό μετανάστη, αλλά και την επίθεση (1-11-2017) εναντίον της δικηγόρου, Ευγενίας Κουνιάκη, μέλος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της «Χρυσής Αυγής», η δημοτική κίνηση «το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας» και άλλες συλλογικότητες της πόλης, σε ανοιχτή συνάντηση που διοργάνωσε το Συντονιστικό της ΚΕΕΡΦΑ Πειραιά, συμφώνησαν να κλιμακωθεί η δράση του αντιφασιστικού, αντιρατσιστικού κινήματος στην πόλη μας.

Και αυτό γιατί, συνιστά πρόκληση να αλωνίζουν ανενόχλητα τα φασιστοειδή, σε συντεταγμένη ή όχι αποστολή,  στις γειτονιές που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και  έδρασαν δολοφονικά κατά των Αιγύπτιων ψαράδων και των συνδικαλιστών της Ζώνης Περάματος, αλλά και να διαθέτουν γραφεία σχεδιασμού των δράσεων τους και εκκόλαψης δολοφόνων στο κέντρο του Πειραιά, δίπλα στην Αστυνομική Διεύθυνση.

 Το ΛτΑ έχει επισημάνει ότι όσο θα συνεχίζεται η ατέρμονη δίκη της «Χρυσής Αυγής» και θα αποκαλύπτεται το αποκρουστικό τέρας που φωλιάζει στους κόλπους της ναζιστικής οργάνωσης, τόσο τα τάγματα εφόδου της θα προκαλούν και θα εκφοβίζουν την ελληνική κοινωνία με τις ρατσιστικές και αποτρόπαιες ενέργειές τους.

Επειδή η «Χρυσή Αυγή» δεν χωράει στον Πειραιά,  την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί το ΛτΑ θα συμμετέχει στην  αντιφασιστική, αντιρατσιστική συγκέντρωση  – πικετοφορία στο Παζάρι του Πειραιά, προκειμένου να διαδοθεί παντού στον κόσμο το μήνυμα ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοτικές εκλογές και… «οδηγίες χρήσης»

Κατά τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και συγκεκριμένα τις Δημοτικές, στους Δήμους που αποτελούν ενιαία Εκλογική Περιφέρεια, ο εκλογέας μπορεί να σταυροδοτήσει έναν, δύο ή και τρεις υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Στον Πειραιά συγκεκριμένα σε κάθε ψηφοδέλτιο θα μπορούν να τεθούν μέχρι τρεις σταυροί προτίμησης. Αν σε ένα ψηφοδέλτιο σημειωθούν περισσότεροι, από τους[…]

Περισσότερα »

Ηλίας Κατσαφάδος: Εμείς τσιγάρο, πρέφα και καφέ… Ο λαός της Γαλλίας είναι στους δρόμους!

Ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής Πειραιά, Ηλίας Κατσαφάδος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Γαλλικός λαός είναι στους δρόμους! Αεροδρόμια, σιδηρόδρομοι, διυλιστήρια αποκλεισμένα! Για νομοσχέδιο το ίδιο όπως και στην Ελλάδα. Για όσους Έλληνες έχει μείνει ακόμα η υπερηφάνεια, ο εγωισμός και το φιλότιμο, αισθανόμαστε ντροπή! Να[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *