Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Συμβούλιο της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 15- 01 στις 19.30 το Συμβούλιο της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 

ΘΕΜΑ 1ον: Λήψη απόφασης για έγκριση ή μη άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος με  στοιχεία: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΟΥΛΕΛΕΣ – ΝΟΤΑΡΑ 139 – ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ.

ΘΕΜΑ 2ον: Λήψη απόφασης για Προέγκριση η μη Χορήγησης άδειας ίδρυσης &  λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος με  στοιχεία: ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ Ε.Ε. – ΗΒΗΣ 14 – «ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση Γ. Μώραλη με το Γιάννη Μουζάλα για το Μεταναστευτικό

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε την Τρίτη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα, κατόπιν αιτήματος του κ. Δημάρχου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, προκειμένου ο κ. Μώραλης  να ενημερωθεί ως προς τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν καθημερινά στο λιμάνι του Πειραιά, για να[…]

Περισσότερα »

Yποδήματα TOMS σε 143 παιδιά οικογενειών που είναι εγγεγραμμένες στην ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», προσέφερε σε 143 παιδιά οικογενειών που είναι εγγεγραμμένες στην ΚΟ.Δ.Ε.Π., υποδήματα TOMS μετά από ευγενική χορηγία της εταιρείας. Τα παιδιά που επελέγησαν με βάση εισοδηματικά κριτήρια, παρέλαβαν τα υποδήματα από τα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *