«4,3 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία από τις μίζες των εξοπλιστικών»

Στην κατοχή του ελληνικού Δημοσίου περιήλθαν περίπου 4,3 εκατομμύρια ευρώ, προερχόμενα από τον εμπλεκόμενο στις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
Το ποσό αυτό επιστράφηκε από τον επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, ο οποίος έχει εμπλοκή σε διάφορες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, προκειμένου να έχει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.    Υπενθυμίζεται, ότι ήδη έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κάποιες από αυτές τις εμπλοκές του στα εξοπλιστικά.
Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, ότι «το ποσό των 4.313.675 ευρώ που προέρχεται από το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, σε υποθέσεις εξοπλιστικών, μεταφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, με δικαιούχο το ελληνικό Δημόσιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Απέναντι στους εκβιασμούς και τις αυταπάτες ο λαός χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ»

Επίθεση στην κυβέρνηση ότι επενδύει στον φόβο και στον ΣΥΡΙΖΑ ότι καλλιεργεί ψεύτικες ελπίδες, εξαπέλυσε το ΚΚΕ με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στη ΝΕΡΙΤ. «Όσοι μιλάνε για συναίνεση, είτε τώρα επενδύοντας στον φόβο (κυβέρνηση) είτε μετά τις εκλογές καλλιεργώντας ψεύτικες ελπίδες (αξιωματική αντιπολίτευση), στην πραγματικότητα έχουν ένα[…]

Περισσότερα »

Ικανοποίηση ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα

Πολιτικό πόλεμο μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η στάση των κομμάτων και των ανεξάρτητων βουλευτών υπέρ του δημοψηφίσματος για την «μικρή ΔΕΗ», ενώ στην Κουμουνδούρου δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την διεύρυνση του μετώπου κατά του νομοσχεδίου και υπέρ του δημοψηφίσματος. Πλέον, η σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *