Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

«4,3 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία από τις μίζες των εξοπλιστικών»

Στην κατοχή του ελληνικού Δημοσίου περιήλθαν περίπου 4,3 εκατομμύρια ευρώ, προερχόμενα από τον εμπλεκόμενο στις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
Το ποσό αυτό επιστράφηκε από τον επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, ο οποίος έχει εμπλοκή σε διάφορες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, προκειμένου να έχει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.    Υπενθυμίζεται, ότι ήδη έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κάποιες από αυτές τις εμπλοκές του στα εξοπλιστικά.
Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, ότι «το ποσό των 4.313.675 ευρώ που προέρχεται από το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, σε υποθέσεις εξοπλιστικών, μεταφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, με δικαιούχο το ελληνικό Δημόσιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προβληματίζει την Κυβέρνηση ο Παπανδρέου

Μία νέα παράμετρο στην, ούτως ή άλλως, δύσκολη εξίσωση που καλείται να επιλύσει η δικομματική κυβέρνηση (διαπραγματεύσεις με την τρόικα, νέα μέτρα, πιστοληπτική γραμμή, Προεδρική εκλογή) προσέθεσε η δημόσια παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου, την Παρασκευή. Τα σύννεφα μαζεύτηκαν πάνω από το Μαξίμου, το οποίο άλλωστε γνώριζε ότι ο Ευ. Βενιζέλος[…]

Περισσότερα »

Δ. Κρεμαστινός: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να παραμείνει σοσιαλιστικό κόμμα

Επιστολή προς το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ απέστειλε ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Κρεμαστινός, τονίζοντας την ανάγκη το κόμμα να μην αποποιηθεί τον όρο «σοσιαλιστικό» και να τον αντικαταστήσει με «ορολογίες του φυτικού βασιλείου». Στην επιστολή του κ. Κρεμαστινού γίνεται εκτενής αναφορά στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου και στον[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *