«4,3 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία από τις μίζες των εξοπλιστικών»

Στην κατοχή του ελληνικού Δημοσίου περιήλθαν περίπου 4,3 εκατομμύρια ευρώ, προερχόμενα από τον εμπλεκόμενο στις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
Το ποσό αυτό επιστράφηκε από τον επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, ο οποίος έχει εμπλοκή σε διάφορες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, προκειμένου να έχει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.    Υπενθυμίζεται, ότι ήδη έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κάποιες από αυτές τις εμπλοκές του στα εξοπλιστικά.
Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, ότι «το ποσό των 4.313.675 ευρώ που προέρχεται από το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, σε υποθέσεις εξοπλιστικών, μεταφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, με δικαιούχο το ελληνικό Δημόσιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Περιμένουμε να τιμήσουν τη συμφωνία και οι εταίροι μας”

Τιμάμε την συμφωνία, περιμένουμε να την τιμήσουν και οι εταίροι μας δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης στον Αντένα εκτιμώντας ότι Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έπρεπε να ανοίξει την στρόφιγγα μετά την συμφωνία. Παραδέχτηκε πως υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας αλλά δεν είναι τόσο οξύ όπως είπε υποστήριξε. Βρισκόμαστε στο στάδιο της[…]

Περισσότερα »

Συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το σφυροκόπημα στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό για την υπόθεση Μπαλτάκου, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «η ύπαρξη ενός ακροδεξιού παρακράτους μέσα στο Μαξίμου, υπό τις ευλογίες Σαμαρά, αποτελεί πραγματικότητα». Η αξιωματική αντιπολίτευση επαναλαμβάνει πως ο Πρωθυπουργός «δεν μπορεί άλλο να κρύβεται» και σημειώνει πως οι συνομιλίες Μπαλτάκου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *