«4,3 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία από τις μίζες των εξοπλιστικών»

Στην κατοχή του ελληνικού Δημοσίου περιήλθαν περίπου 4,3 εκατομμύρια ευρώ, προερχόμενα από τον εμπλεκόμενο στις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
Το ποσό αυτό επιστράφηκε από τον επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, ο οποίος έχει εμπλοκή σε διάφορες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, προκειμένου να έχει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.    Υπενθυμίζεται, ότι ήδη έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κάποιες από αυτές τις εμπλοκές του στα εξοπλιστικά.
Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, ότι «το ποσό των 4.313.675 ευρώ που προέρχεται από το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, σε υποθέσεις εξοπλιστικών, μεταφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, με δικαιούχο το ελληνικό Δημόσιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Αθήνα το απόγευμα η Άγκελα Μέρκελ

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα φτάσει σήμερα στην Αθήνα για ολιγόωρη επίσκεψη η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ. Τα μέτρα θα είναι μάλιστα αυστηρότερα και από εκείνα που είχε πάρει η ΕΛΑΣ κατά την προηγούμενη επίσκεψή της τον Οκτώβριο του 2012. Η άφιξη της κ. Μέρκελ, στον απόηχο της εντυπωσιακής εξόδου[…]

Περισσότερα »

Ένωση Κεντρώων: Με αυξημένη πλειοψηφία η ψήφιση των μέτρων στη Βουλή

Την άποψη ότι τα όποια μέτρα συμφωνηθούν πρέπει να περάσουν από τη Βουλή με αυξημένη πλειοψηφία, εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «κάνουν πολύ κακό στη χώρα απόψεις κυβερνητικών βουλευτών περί επιστροφής στη δραχμή. Η Ένωση Κεντρώων πιστεύει ότι όποια μέτρα συμφωνηθούν με τους δανειστές[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *