Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

«4,3 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία από τις μίζες των εξοπλιστικών»

Στην κατοχή του ελληνικού Δημοσίου περιήλθαν περίπου 4,3 εκατομμύρια ευρώ, προερχόμενα από τον εμπλεκόμενο στις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
Το ποσό αυτό επιστράφηκε από τον επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, ο οποίος έχει εμπλοκή σε διάφορες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, προκειμένου να έχει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.    Υπενθυμίζεται, ότι ήδη έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κάποιες από αυτές τις εμπλοκές του στα εξοπλιστικά.
Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, ότι «το ποσό των 4.313.675 ευρώ που προέρχεται από το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, σε υποθέσεις εξοπλιστικών, μεταφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, με δικαιούχο το ελληνικό Δημόσιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δίνουμε» αγωγούς και Σούδα στις HΠA

Tην πλήρη αποδοχή και προσαρμογή της Aθήνας στην ενεργειακή στρατηγική της Oυάσιγκτον για την ευρύτερη περιοχή της NA Mεσογείου, αλλά και το «ελεύθερο» στη Σούδα για τα στρατιωτικά drones με την αστερόεσσα θα κοστίσει η αμερικανική «πλάτη» στην υπόθεση του ελληνικού χρέους. Tα «ανταλλάγματα» μπήκαν στο τραπέζι και συμφωνήθηκαν, κατά[…]

Περισσότερα »

Βούλτεψη: Μοναδικός αρχιτέκτονας του χάους ο κ. Τσίπρας

«Ο μοναδικός αρχιτέκτονας του χάους σ” αυτή τη χώρα είναι ο κ. Τσίπρας και ο μοναδικός σπασμός που υπάρχει, είναι αυτός που ο ίδιος υπόσχεται: Ο σπασμός πριν από το τέλος της ευρωπαϊκής Ελλάδας», δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο. Με τα σπρεντ[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *