«4,3 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία από τις μίζες των εξοπλιστικών»

Στην κατοχή του ελληνικού Δημοσίου περιήλθαν περίπου 4,3 εκατομμύρια ευρώ, προερχόμενα από τον εμπλεκόμενο στις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
Το ποσό αυτό επιστράφηκε από τον επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, ο οποίος έχει εμπλοκή σε διάφορες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, προκειμένου να έχει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.    Υπενθυμίζεται, ότι ήδη έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κάποιες από αυτές τις εμπλοκές του στα εξοπλιστικά.
Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, ότι «το ποσό των 4.313.675 ευρώ που προέρχεται από το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, σε υποθέσεις εξοπλιστικών, μεταφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, με δικαιούχο το ελληνικό Δημόσιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσίπρας: Το νερό είναι δημόσιο αγαθό, δεν είναι εμπόρευμα

«Δεν μπορείς να πουλήσεις κάτι που δεν σου ανήκει. Το νερό είναι δημόσιο αγαθό, όχι εμπόρευμα» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι. Αναφερόμενος στην προοπτικής ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ, έκανε λόγο για καταστροφικό μοντέλο για τους πολίτες, που[…]

Περισσότερα »

Νέο κάλεσμα από τη Φώφη

 Τη θετική ανταπόκριση που βρήκε η πρότασή της στους πολίτες, επικαλείται η Φώφη Γεννηματά (σ.σ. ανάγοντας στη δημοσκόπηση του Βήματος πριν από μία εβδομάδα) για να καλέσει εκ νέου τις όμορες δυνάμεις του χώρου να προχωρήσουν μπροστά προς την ανασυγκρότηση της Παράταξης. «Η ανταπόκριση της βάσης στην πρωτοβουλία είναι συγκινητική[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *