Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

«4,3 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία από τις μίζες των εξοπλιστικών»

Στην κατοχή του ελληνικού Δημοσίου περιήλθαν περίπου 4,3 εκατομμύρια ευρώ, προερχόμενα από τον εμπλεκόμενο στις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
Το ποσό αυτό επιστράφηκε από τον επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, ο οποίος έχει εμπλοκή σε διάφορες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, προκειμένου να έχει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.    Υπενθυμίζεται, ότι ήδη έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κάποιες από αυτές τις εμπλοκές του στα εξοπλιστικά.
Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, ότι «το ποσό των 4.313.675 ευρώ που προέρχεται από το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, σε υποθέσεις εξοπλιστικών, μεταφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, με δικαιούχο το ελληνικό Δημόσιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προετοιμαστείτε, σύντομα θα μας βρείτε μπροστά σας

Με αιχμηρά σχόλια και προειδοποιήσεις «υποδέχεται», αν και βρίσκεται στις Βρυξέλλες, την Άγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο περιθώριου του συνεδρίου της ευρωαριστεράς στο οποίο μετείχε ρωτήθηκε για την επίσκεψη της Γερμανίδα Καγκαλάριου στην Αθήνα ο ίδιος αμφισβήτησε το θεσμικό χαρακτήρα αυτής. «Η επίσκεψη[…]

Περισσότερα »

Η οικονομία και η κοινωνία τα μεγάλα στοιχήματα

Η αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης και η ανάπτυξη αποτελούν τα μεγάλα στοιχήματα του Αλέξη Τσίπρα, μετά βεβαίως την ψήφιση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα ενόψει του Eurogroup της 24ης Μαΐου και των ρυθμίσεων για το ελληνικό χρέος. Το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα θα έρθει στη Βουλή με κανονική διαδικασία στα μέσα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *