Πειραιάς Κανάλι Ένα 90,4 FM | Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά

Πειραιάς Κανάλι Ένα 90,4 FM | Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά

«4,3 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία από τις μίζες των εξοπλιστικών»

Στην κατοχή του ελληνικού Δημοσίου περιήλθαν περίπου 4,3 εκατομμύρια ευρώ, προερχόμενα από τον εμπλεκόμενο στις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
Το ποσό αυτό επιστράφηκε από τον επιχειρηματία, Γ. Καμάρη, ο οποίος έχει εμπλοκή σε διάφορες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, προκειμένου να έχει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.    Υπενθυμίζεται, ότι ήδη έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κάποιες από αυτές τις εμπλοκές του στα εξοπλιστικά.
Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, ότι «το ποσό των 4.313.675 ευρώ που προέρχεται από το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, σε υποθέσεις εξοπλιστικών, μεταφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, με δικαιούχο το ελληνικό Δημόσιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρόικα: Μη ρεαλιστικός ο στόχος των ιδιωτικοποιήσεων

Η απόφαση του ΔΝΤ να μην συμμετάσχει καταρχήν στο τρίτο πακέτο στήριξης δεν φαίνεται να εκπλήσσει το Βερολίνο. «Επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι», λέει το γερμανικό υπ. Οικονομικών. Με ψυχραιμία αντιδρά το Βερολίνο στην επιφυλακτική στάση που τηρεί το ΔΝΤ όσον αφορά τη συμμετοχή του στο τρίτο πρόγραμμα στήριξης.[…]

Περισσότερα »

Βουλή: «Βροχή» τα νομοσχέδια μετά τις ευρωεκλογές

 Να αποφύγει κοινοβουλευτικές αναταράξεις, που θα δημιουργήσουν κλίμα αποσταθεροποίησης της κυβερνητικής συνοχής,  επιχειρούν τα  κυβερνητικά επιτελεία  ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με μετάθεση των «καυτών» νομοσχεδίων  μετά τις ευρωεκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις δύο εβδομάδες που θα λειτουργήσει η Ολομέλεια (πιθανότατα 28 Απριλίου με 9 Μαΐου), έως ότου διακόψει τις λειτουργίες της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *