Αυξήθηκαν κατά 13,1% οι επισκέπτες στα μουσεία της Ελλάδας

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους σημειώθηκε τον Απρίλιο αύξηση των επισκεπτών κατά 24,2%, αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 18,4% και αύξηση των εισπράξεων κατά 34,3%.

Αύξηση 13,1% στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας καταγράφηκε τον Απρίλιο εφέτος, ενώ οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου αυξήθηκαν 1,9% και οι εισπράξεις κατά 36,4%.

Το α” τετράμηνο παρατηρείται αύξηση 14,1% στους επισκέπτες των μουσείων και κατά 6,5% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 22,4%.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους σημειώθηκε τον Απρίλιο αύξηση των επισκεπτών κατά 24,2%, αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 18,4% και αύξηση των εισπράξεων κατά 34,3%. Το τετράμηνο Ιανουαρίου- Απριλίου 2017 σε παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 15,3% και αύξηση κατά 10% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 28,2%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βιβλίο: Ωστικό Κύμα του Νίκου Δαβέττα (εκδ. Πατάκη)

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Μια τρομοκρατική ενέργεια στο μετρό του Λονδίνου μας ταξιδεύει στην διαλυμένη αποξενωμένη σχέση μιας ελληνικής οικογένειας. Το μυθιστόρημα του συγγραφέα, ποιητή και βιβλιοκριτικού Νίκου Δαββέτα «Ωστικό Κύμα» ξετυλίγεται μετά από μια τεράστια έκρηξη στο λονδρέζικο μετρό, αποτέλεσμα τρομοκρατικής επίθεσης. Η ηρωίδα του βιβλίου, η Δέσποινα, πληροφορείται[…]

Περισσότερα »

Ο Μίκης Θεοδωράκης μετρά… 90 χρόνια συναρπαστικής ζωής

Του Παναγιώτη Φύτρα… Η σημερινή ημέρα χαρίζει στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς της νεώτερης ιστορίας: Το Μίκη Θεοδωράκη! Ο Μίκης Θεοδωράκης, κλείνει σήμερα 90 χρόνια μίας συναρπαστικής, πολυποίκιλης, μυθιστορηματικής όσο και αντιφατικής ζωής, που ήδη έχει γίνει μιούζικαλ και θεατρικό έργο! Χιλιάδες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *