Αυξήθηκαν κατά 13,1% οι επισκέπτες στα μουσεία της Ελλάδας

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους σημειώθηκε τον Απρίλιο αύξηση των επισκεπτών κατά 24,2%, αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 18,4% και αύξηση των εισπράξεων κατά 34,3%.

Αύξηση 13,1% στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας καταγράφηκε τον Απρίλιο εφέτος, ενώ οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου αυξήθηκαν 1,9% και οι εισπράξεις κατά 36,4%.

Το α” τετράμηνο παρατηρείται αύξηση 14,1% στους επισκέπτες των μουσείων και κατά 6,5% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 22,4%.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους σημειώθηκε τον Απρίλιο αύξηση των επισκεπτών κατά 24,2%, αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 18,4% και αύξηση των εισπράξεων κατά 34,3%. Το τετράμηνο Ιανουαρίου- Απριλίου 2017 σε παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 15,3% και αύξηση κατά 10% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 28,2%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εθνικό Θέατρο: «Δαμάζοντας τα κύματα» και το… Διοικητικό Συμβούλιο!

της Κατερίνας Παπαγεωργίου… Χαμός στο Εθνικό Θέατρο! Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Στάθης Λιβαθινός, βρίσκεται όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη παρουσίαση του χειμερινού ρεπερτορίου σε ανοιχτή κόντρα με το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού καθώς τα περισσότερα μέλη του διαφωνούν με τρείς σημαντικές αποφάσεις που ο ίδιος έχει πάρει. 1)[…]

Περισσότερα »

Πολιτιστική ατζέντα : Οι εκδηλώσεις και οι νέες ταινίες

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου……. Οι πιο σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα.Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων, νεες ταινίες… Στο Ιδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη στον Πειραιά για σήμερα έχει προγραμματιστεί εσπερίδα με θέμα «Από το σχολείο στην κοινωνία:η ένταξη των παιδιών με αυτισμό στην Ελλάδα και η πρόκληση της καλής[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *