Ακιντζί: Αν δεν υπάρξει τώρα συμφωνία δύο ίσα κράτη θα ζουν δίπλα – δίπλα

Την άποψη ότι αν δεν υπάρξει τώρα συμφωνία για ομοσπονδιακή λύση, στο μέλλον μπορεί να υπάρξει μία διαφορετική λύση όπου «δύο ίσα κράτη θα ζουν δίπλα-δίπλα», εξέφρασε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι στόχος των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, είναι η δημιουργία μιας ομοσπονδιακής δομής στη βάση της πολιτικής ισότητας. Οι Τουρκοκύπριοι, είπε, δεν μπορούν να απομονωθούν από τον κόσμο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, αναφερόμενος και στο φεστιβάλ παιδιού που γίνεται στα κατεχόμενα, είπε ότι τελικά οι ξένες αντιπροσωπείες θα είναι πέντε αντί επτά, γιατί αυτές της Ρωσίας και της Σερβίας εμποδίστηκαν, λόγω της -κατά την έκφρασή του- «αδιάλλακτης στάσης της ελληνοκυπριακής διοίκησης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η στιγμή της επίθεσης στο Bataclan (videο)

Βίντεο που ανέρτησε στην ιστοσελίδα του ο Guardian το πρωί της Κυριακής όπου αποτυπώνει τη στιγμή της επίθεσης στο Bataclan και τις πρώτες κινήσεις στην σκηνή.  Η συναυλία διακόπτεται και όλοι προσπαθούν να καλυφθούν από τα πυρά.  Bio Latest Posts Γεωργιάδης Γιώργος Latest posts by Γεωργιάδης Γιώργος (see all) Μολότοφ και χημικά[…]

Περισσότερα »

Μακρόν: Γυρίζουμε τη σελίδα στην πολιτική ιστορία της Γαλλίας

«Γυρίζουμε ξεκάθαρα τη σελίδα στην πολιτική ιστορία της Γαλλίας» τόνισε με δήλωση του ο Εμμανουέλ Μακρόν στο AFP (Γαλλικό Πρακτορείο) στην οποία αναφέρει αναλυτικά ότι «η Γαλλία εξέφρασε την ανάγκη για αλλαγήσυμπλήρωσε «Γυρίζουμε ξεκάθαρα τη σελίδα στην πολιτική ιστορία της Γαλλίας» Bio Latest Posts Γεωργιάδης Γιώργος Latest posts by Γεωργιάδης Γιώργος[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *