Αρχισε η αποστολή προστίμων για τα ανασφάλιστα οχήματα

Περισσότερα από 1 εκατομμύριο υπολογίζονται τα ανασφάλιστα οχήματα, σύμφωνα με έλεγχο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, η οποία προχώρησε σε διασταύρωση του συνόλου οχημάτων που κυκλοφορούν και όσων έχουν ασφαλιστική κάλυψη από τις 6 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 1,151 εκατομμύρια πιθανώς ανασφάλιστα οχήματα, οι κάτοχοι των οποίων ενημερώθηκαν με ηλεκτρονικό μήνυμα και στο Taxisnet.

Η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των κατόχων από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι ιδιοκτήτες καλούνται να ασφαλίσουν τα οχήματά τους και να πληρώσουν πρόστιμο 250 ευρώ.

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας στο β΄εξάμηνο του ΄16

Ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας στο δεύτερο εξάμηνο του 2016 και ρυθμό ανάπτυξης 1,9% για το 2017 προβλέπει ο ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) με την εξαμηνιαία έκθεσή του (OECD Economic Outlook). «Ο ρυθμός ανάπτυξης προβλέπεται να γίνει θετικός στο δεύτερο εξάμηνο του 2016, μετά από μία βαθιά και παρατεταμένη[…]

Περισσότερα »

Στον Πειραιά ο διαγωνισμός καινοτομίας για τη θαλάσσια οικονομία

Της Γιώτας Φλώρου… Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά ο διαγωνισμός καινοτομίας για την θαλάσσια οικονομία “Blue Growth”. «Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που έχει σκοπό όχι μόνο να ευαισθητοποιήσει και να επικοινωνήσει τη δυνατότητα που έχουν πλέον νέοι άνθρωποι να δημιουργήσουν καινούρια προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *