Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Αρχισε η αποστολή προστίμων για τα ανασφάλιστα οχήματα

Περισσότερα από 1 εκατομμύριο υπολογίζονται τα ανασφάλιστα οχήματα, σύμφωνα με έλεγχο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, η οποία προχώρησε σε διασταύρωση του συνόλου οχημάτων που κυκλοφορούν και όσων έχουν ασφαλιστική κάλυψη από τις 6 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 1,151 εκατομμύρια πιθανώς ανασφάλιστα οχήματα, οι κάτοχοι των οποίων ενημερώθηκαν με ηλεκτρονικό μήνυμα και στο Taxisnet.

Η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των κατόχων από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι ιδιοκτήτες καλούνται να ασφαλίσουν τα οχήματά τους και να πληρώσουν πρόστιμο 250 ευρώ.

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιες φοροαπαλλαγές καταργούνται

Τις φοροαπαλλαγές εντάσσει στο προληπτικό πακέτο των 3,6 δισ.ευρώ η κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να εκτονωθεί η κρίση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πλέον έχουν απομείνει 716 φοροαπαλλαγές που κοστίζουν στο προϋπολογισμό περίπου 1,5 δισ. ευρώ. Στόχος είναι να καταργηθούν οι περισσότερες και να δοθούν άμεσες ενισχύσεις στις ευαίσθητες κοινωνικές[…]

Περισσότερα »

ΔΝΤ: H Ελλάδα θέλει να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της

O εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Ουίλιαμ Μάρεϊ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου είπε ότι η Ελλάδα «έχει τονίσει δημόσια την πρόθεσή της να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της» ξεκαθαρίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνία Τσίπρα-Λαγκάρντ δεν ετέθη από τον Έλληνα πρωθυπουργό κάποιο αίτημα για καθυστέρηση της αποπληρωμής της επόμενης δόσης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *