Αρχισε η αποστολή προστίμων για τα ανασφάλιστα οχήματα

Περισσότερα από 1 εκατομμύριο υπολογίζονται τα ανασφάλιστα οχήματα, σύμφωνα με έλεγχο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, η οποία προχώρησε σε διασταύρωση του συνόλου οχημάτων που κυκλοφορούν και όσων έχουν ασφαλιστική κάλυψη από τις 6 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 1,151 εκατομμύρια πιθανώς ανασφάλιστα οχήματα, οι κάτοχοι των οποίων ενημερώθηκαν με ηλεκτρονικό μήνυμα και στο Taxisnet.

Η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των κατόχων από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι ιδιοκτήτες καλούνται να ασφαλίσουν τα οχήματά τους και να πληρώσουν πρόστιμο 250 ευρώ.

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελλάδα: Επενδύσεις ως 30 δισ. στην ενέργεια μέχρι το 2025

Συνολικά στις 13 χώρες της περιοχής που εξετάζονται (Δυτικά Βαλκάνια, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρος και Τουρκία) οι επενδύσεις προβλέπεται να φθάσουν στα 267 δισ. ευρώ, ή 321 δισ. ευρώ στο αισιόδοξο σενάριο.

Περισσότερα »

Επιστολή της Ελλάδας προς το ΔΝΤ για συμμετοχή στο πρόγραμμα

Δεσμεύσεις για αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο ως το 2018, ανώτατο όριο στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου για το 2017 και το 2018 και ολοκλήρωση του επανυπολογισμού των συντάξεων μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 περιλαμβάνει η επιστολή (letter of intent) που απέστειλε η χώρα προς το ΔΝΤ, ζητώντας την συμμετοχή του στο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *