Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αφορμή το νέο γήπεδο

Στην τελική ευθεία έχει μπει  η δημιουργία του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου για τον Εθνικό. Σήμερα (14/11) η Διοικούσα Επιτροπή του Ποδοσφαιρικού τμήματος εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ευχαριστήσει  την Δημοτικής Αρχής Πειραιά και τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, να παραχωρήσει  τον χώρο στο Δημοτικό κτήμα Σχιστού, για να γίνει το νέο σπίτι της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δια της παρούσης γνωρίζουμε στους φιλάθλους του Εθνικού ότι κατόπιν αρκετών συναντήσεων το τελευταίο τετράμηνο μεταξύ του Δημάρχου Πειραιώς Κυρίου Γ. Μώραλη, την Πρόεδρο του ΟΠΑΝ Κυρία Σ. Αντωνάκου, τον Αντιπεριφερειάρχη Κύριο Γ. Γαβριήλ, την Πρόεδρο του Εθνικού ΟΦΠΦ, Κυρία Θ. Ιωαννίδου και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιρκού τμήματος, Κυρίου Κ. Μητσάκου και Κυρίου Α. Καρυδόπουλου και την εν συνεχεία συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής όλων των ανωτέρων με τον Υπουργό Αθλητισμού Κύριο Γεώργιο Βασιλειάδη και την Περιφερειάρχη Αττικής, Κυρία Ρένα Δούρου, όπου επαρουσιάσθει το τοπογραφικό σχέδιο με διαγραμμισμένους τον προτεινόμενο χώρο και την πρόθεση του Δήμου Πειραιά να παραχωρηθεί στον Εθνικό ΟΦΠΦ δια την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου και βοηθητικών χώρων ο Υπουργός και η Περιφερειάρχης ευθαρσώς επιβεβαίωσαν την οικονομική υποστήριξή τους δια την κατασκευή των γηπεδικών εγκαταστάσεων τους οποίους σύσσωμος ο κόσμος του Εθνικού τους ευγνωμονεί και τους ευχαριστεί δια την θετική και πολύτιμη συμβολή τους.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος προχώρησε σε εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 και προχωρούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες ώστε με την ολοκλήρωση αυτών να ψηφισθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και να δοθεί το παραχωρητήριο ώστε το όνειρο των φιλάθλων του Εθνικού να πραγματοποιηθεί επιτέλους.

Θα θέλαμε εδώ να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας στον Κύριο Γιάννη Μώραλη, ο οποίος ασχολήθηκε ουσιαστικώς με το μεγάλο πρόβλημα που ταλάνιζε την αρχαιότερη ομάδα του Πειραιά και δίνει λύση ώστε να στεγασθεί ο «άστεγος» αυτός επί περίπου δύο δεκαετίες σύλλογος.

Ευχαριστούμε.

Μετά τιμής,
Δια την Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαιρικού Εθνικού ΟΦΠΦ
Α. Καρυδόπουλος

Βαγγέλης Χατζηκωνσταντής

Βαγγέλης Χατζηκωνσταντής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός: «Pray for Εgypt»

Δείτε το μήνυμα του Ολυμπιακού για τα θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος στην Αίγυπτο όπως αναρτήθηκε από τους Πειραιώτες στα social media: Bio Latest Posts Βαγγέλης Χατζηκωνσταντής Latest posts by Βαγγέλης Χατζηκωνσταντής (see all) Φιλική ισοπαλία για Εθνικό 1-1 με τον Αήττητο Σπάτων – 24 Νοεμβρίου 2017 Ακόμη μία «επαναφορά» η[…]

Περισσότερα »

Εκλογή προέδρου και κλήρωση στη Σούπερ Λίγκα

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19.00 στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «ΔΑΪΑΣ». Νωρίτερα τις 14.οο το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της διοργανώτριας και στις 16.30 θα γίνει η Γενική Συνέλευση. Το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην εκλογή νέου προέδρου της Λίγκας καθώς και στις[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *