Εγκρίθηκε από το Περ. Συμβούλιο Αττικής η ανακατασκευή του Γηπέδου Σιταποθηκών

Εγκρίθηκε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής η Προγραμματική Σύμβαση για την “Ανακατασκευή Γηπέδου Σιταποθηκών” του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας προϋπολογισμού 325.000 ευρώ.

Το έργο που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και θα εκτελεστεί από το Δήμο αφορά σε εργασίες ανακατασκευής του Κλειστού Δημοτικού Σταδίου Δραπετσώνας στη θέση “Σιταποθήκες” επί των οδών Γαληνού και Μπαλή.

Στις εργασίες επισκευών και αναβάθμισης μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται εργασίες μόνωσης, χρωματισμοί, νέος ελαστικός – συνθετικός τάπητας, συντήρηση του ξύλινου παρκέ, αντικαταστάσεις και επισκευές στο ηλεκτρικό δίκτυο, νέο ιστός φωτισμού κ.ά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης στην εισήγησή του αναφέρθηκε στη συστηματική προσπάθεια της Περιφέρειας να συντηρήσει, να αναβαθμίσει και να εκσυγχρονίσει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές στην περιοχή προκειμένου να εξυπηρετούν τις αυξημένες ανάγκες άθλησης διασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Θα δωθούν στους Δήμους εκτάσεις που εξαιρούνται από τη σύμβαση με ΟΛΠ»

Την διαβεβαίωση ότι πολύ σύντομα θα υπογραφεί από όλους τους συναρμόδιους υπουργούς και θα δημοσιευτεί, η κοινή υπουργική απόφαση με την οποία θα παραχωρηθούν στους Δήμους της Περιφέρειας Πειραιά για αξιοποίηση, όλες οι εκτάσεις που εξαιρούνται από τη σύμβαση μεταξύ ελληνικού Δημοσίου και ΟΛΠ, έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Ναυτιλίας[…]

Περισσότερα »

Η Ελένη Σταματάκη στο Κανάλι Ένα 90,4 FM για τον ΟΛΠ (video)

Η Ελένη Σταματάκη στο Κανάλι Ένα 90,4 FM για τον ΟΛΠ Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Στην εκπομπή «Καλλίπολις» το Σαββάτο 25/11 – 24 Νοεμβρίου 2017 O Νίκος Διαμαντής στο Κανάλι Ένα με αποκαλύψεις για τον πολιτιστικό Πειραιά – 24 Νοεμβρίου 2017 Π.Ε. Νήσων: Αντιπλημμυρική[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *