Εκδήλωση για την αλιεία στη Δραπετσώνα

Το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 9/11 στις 17:30 στο Παλιό Δημαρχείο Δραπετσώνας (Αγωνιστών Πολυτεχνείου 51) σε εκδήλωση για την ελληνική αλιεία.

Ομιλητές:

  • Ευάγγελος Αποστόλου, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα «Ανασυγκρότηση του Τομέα της Αλιείας με ορίζοντα το 2020»

  • Ηλίας Καματερός, Βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Θαλάσσια Χωροταξία»

  • Μιχάλης Μυτιληνάκης, Πρόεδρος Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας  με θέμα «Οργανωμένη διακίνηση αλιευμάτων ως παράγοντας ανάπτυξης»

  • Δημήτρης Βάτσος, ιχθυολόγος, μέλος Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Ελληνική αλιεία: υφιστάμενη κατάσταση, προοπτική και μέλλον»

Θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής και το μέλος της Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χριστόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση Γιάννη Μώραλη με τον Μητροπολίτη Πειραιώς

Επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Δήμαρχος Πειραιά Ιωάννης Μώραλης. Στην συνάντηση τέθηκαν και συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν τις δομές και το μέλλον του Πειραιά και – μεταξύ άλλων – αντηλλάγησαν απόψεις για το Γηροκομείο Πειραιώς, το τραμ, το μετρό, το λιμάνι, τα δικαστήρια της[…]

Περισσότερα »

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Συνεδριάζει τη Δευτέρα (27-4) στις 17:30 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά με τα εξής Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:  ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1ο : «Μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2015». ΘΕΜΑ 2ο : «Έγκριση του ισολογισμού του Δήμου, του Λογαριασμού Γενικής Εκμετάλλευσης με το προσάρτημά του και του Λογαριασμού Αποτελεσμάτων χρήσης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *