Έως 30/11 η Ρύθμιση 100 δόσεων για χρέη σε Δήμους και ΔΕΥΑ

Έως τις 30 Νοεμβρίου έχουν προθεσμία να ενταχθούν στο νέο νόμο ρύθμισης οφειλών προς τους δήμους  οι ενδιαφερόμενοι οφειλέτες, με διαγραφή προσαυξήσεων και προστίμων και δυνατότητα εξόφλησης έως 100 δόσεις.

Στο Νόμο 4483/2017  (ΦΕΚ 107 Α’/31-7-2017) και συγκεκριμένα στο άρθρο 52, δίνεται η δυνατότητα στους οφειλέτες να ρυθμίσουν πάσης φύσεως οφειλές τους, ληξιπρόθεσμες ή ακόμη και αυτές που βεβαιώθηκαν μέχρι 31 Σεπτεμβρίου απαλλάσσοντάς τους από προσαυξήσεις και πρόστιμα ανάλογα με τον αριθμό δόσεων που θα επιλέξουν.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβάλλονται στα δημαρχεία των οικείων δήμων το αργότερο έως τις 30 Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό

Το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά – Δημοτικό Ωδείο Πειραιά άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό,  με σκοπό την βιωματική του γνωριμία με την μουσική πράξη και διδασκαλία, για τις Ημέρες Θάλασσας 2016. Το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, πλημμύρισε χθες από μικρούς  και μεγάλους οι οποίοι απόλαυσαν ένα κράμα εκπαίδευσης,  δημιουργίας[…]

Περισσότερα »

Δούρου: Επιλέξαμε να δράσουμε πολιτικά υπεύθυνα, οικονομικά αξιόπιστα, κοινωνικά ευαίσθητα

H επείγουσα αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, είναι στις βασικές προτεραιότητές της Περιφέρειας, τόνισε κατά την ομιλία της σχετικά με τον προϋπολογισμό του 2015 η Ρένα Δούρου. Το θέμα του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2015 συζητήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *