Έως 30/11 η Ρύθμιση 100 δόσεων για χρέη σε Δήμους και ΔΕΥΑ

Έως τις 30 Νοεμβρίου έχουν προθεσμία να ενταχθούν στο νέο νόμο ρύθμισης οφειλών προς τους δήμους  οι ενδιαφερόμενοι οφειλέτες, με διαγραφή προσαυξήσεων και προστίμων και δυνατότητα εξόφλησης έως 100 δόσεις.

Στο Νόμο 4483/2017  (ΦΕΚ 107 Α’/31-7-2017) και συγκεκριμένα στο άρθρο 52, δίνεται η δυνατότητα στους οφειλέτες να ρυθμίσουν πάσης φύσεως οφειλές τους, ληξιπρόθεσμες ή ακόμη και αυτές που βεβαιώθηκαν μέχρι 31 Σεπτεμβρίου απαλλάσσοντάς τους από προσαυξήσεις και πρόστιμα ανάλογα με τον αριθμό δόσεων που θα επιλέξουν.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβάλλονται στα δημαρχεία των οικείων δήμων το αργότερο έως τις 30 Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιφέρεια Αττικής: Να παρέμβουν οι αρμόδιοι για τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες

Να παρέμβουν ώστε να απομακρυνθούν οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες καλεί τους δήμους και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η Περιφέρεια Αττικής. Όπως επισημαίνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του ν.2946/2001, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 13 του ν.3212/2003 και της εγκυκλίου Α.Π. 3/6969/26.02.2010 του Υπουργείου Εσωτερικών, η αφαίρεση των παράνομων διαφημιστικών[…]

Περισσότερα »

Π. Ε. Πειραιά: Έκτακτη σύσκεψη για την κακοκαιρία

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά για τον συντονισμό των εμπλεκομένων υπηρεσιών στην λήψη προληπτικών μέτρων μετά από τις προβλέψεις της ΕΜΥ για έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, πήραν μέρος ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Κερατσινίου-[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *