Επεισόδια έξω από το Εφετείο μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την Ηριάννα

Ένταση με μία ομάδα αλληλέγγυων, η οποία «κατέλαβε» ένα κομμμάτι της καθόδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, επικράτησε λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα στο Εφετείο Αθηνών, όπου εκδικάζεται η αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάνας.

Λίγη ώρα μετά την έκδοση της απορριπτικής απόφασης, ένα γκρουπ βγήκε στον κεντρικό δρόμο της Αθήνας και άναψε φωτιά σε έναν κάδο απορριμάτων, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες παρακολουθούν από απόσταση τη δράση των ομάδων που διαμαρτύρονται.

Η ένταση κράτησε για διάστημα λίγο μεγαλύτερο της μισής ώρας και στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν και η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας διεξάγεται κανονικά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες οι αντιεξουσιαστές έχουν καλέσει σε συγκέντρωση στο Μοναστηράκι το βράδυ στις 21:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προβολή της προ του Άθω περιοχής στη Σκανδιναβία

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στελέχη του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω επισκέφθηκαν χώρες της σκανδιναβικής χερσονήσου, προκειμένου να παρουσιάσουν τον προορισμό σε tour operators και τουριστικά γραφεία, που συνεργάζονται με ελληνικούς προορισμούς. Στόχος της πρωτοβουλίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 μέχρι και τις 12.9.14, ήταν η[…]

Περισσότερα »

Συγκέντρωση αγροτών με τρακτέρ στην Αγιά της Λάρισας

Στην πλατεία της Αγιάς του νομού Λάρισας, βγήκαν σήμερα Παρασκευή δεκάδες τρακτέρ με τους αγρότες να στέλνουν το μήνυμα των κινητοποιήσεων που ετοιμάζουν σε όλη την Ελλάδα για μετά τις γιορτές. Στη συγκέντρωση των αγροτών ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, τόνισε πως οι αγρότες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *