«Φτερά» έκαναν 90.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Το ποσό των 90.000 ευρώ χάθηκε από το χρηματοκιβώτιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Όπως αναφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, «το ΔΣ ενημερώθηκε από το προεδρείο για την απώλεια 90.000 ευρώ από τα ταμεία του Συλλόγου, η οποία διαπιστώθηκε στις 5/9/2017 καθώς και για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβη ο ΔΣΑ. Αμέσως μετά την υποβολή σχετικής υπηρεσιακής αναφοράς για το συμβάν, στις 6/9/2017 ειδοποιήθηκε η ΓΑΔΑ, από κλιμάκιο της οποίας διενεργείται αστυνομική προανάκριση. Παράλληλα, κατατέθηκε, αυθημερόν, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Επίσης, παραγγέλθηκε και ολοκληρώθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το ΔΣ του ΔΣΑ συζήτησε το θέμα και επιφυλάχθηκε, στην αμέσως προσεχή συνεδρίασή του να αποφασίσει για την άσκηση και πειθαρχικών διώξεων, με βάση το πόρισμα της ΕΔΕ, καθώς και την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eλλάδα: Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Σάμο

Σε ύφεση και υπό μερικό έλεγχο φαίνεται να τέθηκε το πρωί η φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καμάρα Μυτιληνιών Σάμου, πλησίον του ΧΥΤΑ ανατολικής Σάμου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. «Είμαστε σε καλό δρόμο και ευελπιστούμε ότι, εάν ο άνεμος δεν αλλάξει φορά, οι εστίες[…]

Περισσότερα »

Έγγραφο: Aξιωματούχοι γλίτωσαν ποινικές ευθύνες

Ηχηρό «ράπισμα» αποτελεί για την κυβέρνηση το έγγραφο του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, που διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Αναφέρεται σε περιπτώσεις προσώπων, που απαλλάχθηκαν με βουλεύματα, για υποθέσεις στις οποίες είχαν εντοπιστεί παραβάσεις που καλύφθηκαν αναδρομικά, ύστερα από την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *