Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Εγκαίνια Β1 ΚΑΠΗ Πειραιά

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης μαζί με τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα εγκαινίασαν το νέο κτίριο του Β1 ΚΑΠΗ στο ανακαινισμένο νεοκλασσικό κτίριο στην συμβολή των οδών Γεωργίου Β’ 10 & Βούλγαρη 155 στον Πειραιά.

Προηγήθηκε αγιασμός από τον προϊστάμενο του Αγίου Κωνσταντίνου πατέρα Ιωάννη και κατόπιν έγιναν τα εγκαίνια του νεοκλασσικού κάτω από τις νότες της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά.

Στον χώρο των εγκαινίων μεταξύ πολλών άλλων, μπορέσαμε και διακρίναμε τους βουλευτές κ. Θεόδωρο Δρίτσα και κα. Ελένη Σταματάκη, τον πρώην υπουργό κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο, τους πρώην βουλευτές κ. Δημήτρη Καρύδη και κ. Παναγιώτη Μελά, τους Αντιδημάρχους κ. Χρήστο Αγραπίδη, κ. Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη, κ. Κυριάκο Σιγαλάκο, κ. Στέλιο Γαϊτανάρο, κ. Γιάννη Μελά, την πρόεδρο της Β’ Δημοτικής Κοινότητας κα. Αθανασίου Ευαγγελία, τον Γραμμ. του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκο Αγγελόπουλο, τον επίτιμο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κουβάτσο, τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου κ. Νίκο Πλατανησιώτη, τον πρόεδρο της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Θεόδωρο Τσόντο, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Ανδρέα Βεντούρη, κα. Μελίνα Φύκια, κα. Ευαγγελία Σαρρή, τον Γεν. Γραμμ. του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλη Ταταρόπουλο. Επίσης, εκεί είδαμε από τους Ρόταρυ τον κ. Γιάννη Ανδρέογλου, από την Καραϊσκάκης ΑΕ τον κ. Παναγιώτη Μπαντούνα, την Κοινοτική Σύμβουλο κα. Σοφία Συμεωνίδου – Τριανταφυλλάκου, τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σπυράκη, καθώς και τους κ. Γιάννη Αγγελόπουλο, κ. Γιάννη Σωτήρχο, κ. Παναγιώτη Κουγιντέα, κ. Μανώλη Λαουτάρη, κα. Βάσω Γανωτοπούλου, κ.α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Π. Κόκκαλης: Ο Πολιτισμός μηχανή ανάπτυξης για την πόλη

Ο Πέτρος Κόκκαλης με το δημοσιογράφο Νίκο Μπαρδούνια θα είναι στην παρουσίαση έξι ραδιοφωνικών εκπομπών στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά “Κανάλι Ένα 90,4 FM” που θα έχουν ως τίτλο «Ημέρες Θάλασσας – Πάμε Πειραιά». Οι εν λόγω εκπομπές θα μεταδίδονται στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής “Ημέρες Θάλασσας” που διοργανώνει ο Δήμος[…]

Περισσότερα »

Γ. Μώραλης: Θα κάνουμε τον Πειραιά σύγχρονο τουριστικό προορισμό

Αγώνες Ανοιχτής Θάλασσας διεξήχθησαν στο Πασαλιμάνι. «Είναι μια αναβίωση της διαδρομής των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων το 1896, με σκοπό να αναδείξουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και την σχέση μας με τον αθλητισμό» δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης εξαίροντας την μεγάλη συμμετοχή με περισσότερους από 90 κολυμβητές, παρουσία του παγκόσμιου πρωταθλητή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *