Οι ζωδιακοί κύκλοι δείχνουν πως θα εξελιχθεί η ζωή μας σε κάθε τομέα

Γράφει η Μαΐρα…

Πρώτος Οίκος: δείχνει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται το άτομο και τι συνθήκες επικρατούν στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Δεύτερος Οίκος: Συνδέεται με το χρήμα και την ύλη.  Δείχνει αν θα βγάζει εύκολα χρήματα ή αν θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά για να τα αποκτήσει.

Τρίτος Οίκος: Σχετίζεται με την επικοινωνία, τα ταξίδια και την προσαρμοστικότητα του ατόμου.

Τέταρτος Οίκος: Συμβολίζει το σπίτι και τα παιδικά χρόνια.  Επίσης δείχνει τα κληρονομικά μας χαρίσματα και ελαττώματα.

Πέμπτος Οίκος: Συνδέεται με τις ερωτικές σχέσεις, σχετικά με τον τρόπο που δείχνει την αγάπη.  Επίσης παραδοσιακά, αντιπροσωπεύει τον οίκο των παιδιών.

Έκτος Οίκος: Αφορά την επαγγελματική πρόοδο του ατόμου και κατά πόσο αρμονικές θα είναι οι συνεργασίες του ατόμου.

Έβδομος Οίκος: Σχετίζεται με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει το άτομο για να είναι ευτυχισμένο.  Από αυτόν τον οίκο καταλαβαίνουμε την εξέλιξη, την προσαρμογή και την ποιότητα των ερωτικών μας σχέσεων.

Όγδοος Οίκος: Σχετίζεται με κληρονομιές και ακίνητα και εκφράζει την σεξουαλικότητα του ατόμου.  Δείχνει τις θυσίες που κάνουμε για να γίνουμε ένα με το ταίρι μας.

Ένατος Οίκος: Μας δίνει πληροφορίες για νομικά έγγραφα, δικαστήρια, σπουδές και ανώτερη εκπαίδευση.

Δέκατος Οίκος: Αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες, την καριέρα, την επαγγελματική αναγνώριση.  Είναι οι προσπάθειες που κάνουμε για να πετύχουμε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ενδέκατος Οίκος: Δίνει πληροφορίες για τους φίλους, τις επιθυμίες και τις ελπίδες μας.

Δωδέκατος Οίκος: Σχετίζεται με απωθημένα ή πράγματα που δεν θέλουμε να παραδεχτούμε.  Επίσης σχετίζεται με το κάρμα μας.

maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πως να ξεπεράσετε το χωρισμό από μία μακροχρόνια σχέση

Όσο περνούσε ο καιρός, νιώθατε όλο και πιο όμορφα μαζί, μέχρι που φτάσατε να νιώθετε ότι είναι το άλλο σας μισό, ότι χωρίς αυτόν τον άνθρωπο η ζωή σας θα ήταν κενή, χωρίς κανένα νόημα.  Νιώθατε απόλυτα ευτυχισμένος/η και ερωτευμένη/η και πιστεύατε ότι θα ήσασταν για πάντα μαζί.  Παρότι υπήρχαν[…]

Περισσότερα »

Summer tips… Τα 7 μυστικά του καλοκαιριού (1)

Το καλοκαίρι, για να παραμείνουμε αδύνατοι, επιλέγουμε παγωτά χαμηλών λιπαρών, γρανίτα ή ζελέ. Καταναλώνουμε επίσης ξέρα φρούτα, βερίκοκα ή δαμάσκηνα αλλά και γλυκά του κουταλιού που περιέχουν μόνο υδατάνθρακες και όχι λίπος. Tο αντηλιακό μας προστατεύει, αλλά η αποτελεσματικότητά του μειώνεται σταδιακά. Επειδή χρησιμοποιούμε αντηλιακό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *