Οι ζωδιακοί κύκλοι δείχνουν πως θα εξελιχθεί η ζωή μας σε κάθε τομέα

Γράφει η Μαΐρα…

Πρώτος Οίκος: δείχνει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται το άτομο και τι συνθήκες επικρατούν στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Δεύτερος Οίκος: Συνδέεται με το χρήμα και την ύλη.  Δείχνει αν θα βγάζει εύκολα χρήματα ή αν θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά για να τα αποκτήσει.

Τρίτος Οίκος: Σχετίζεται με την επικοινωνία, τα ταξίδια και την προσαρμοστικότητα του ατόμου.

Τέταρτος Οίκος: Συμβολίζει το σπίτι και τα παιδικά χρόνια.  Επίσης δείχνει τα κληρονομικά μας χαρίσματα και ελαττώματα.

Πέμπτος Οίκος: Συνδέεται με τις ερωτικές σχέσεις, σχετικά με τον τρόπο που δείχνει την αγάπη.  Επίσης παραδοσιακά, αντιπροσωπεύει τον οίκο των παιδιών.

Έκτος Οίκος: Αφορά την επαγγελματική πρόοδο του ατόμου και κατά πόσο αρμονικές θα είναι οι συνεργασίες του ατόμου.

Έβδομος Οίκος: Σχετίζεται με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει το άτομο για να είναι ευτυχισμένο.  Από αυτόν τον οίκο καταλαβαίνουμε την εξέλιξη, την προσαρμογή και την ποιότητα των ερωτικών μας σχέσεων.

Όγδοος Οίκος: Σχετίζεται με κληρονομιές και ακίνητα και εκφράζει την σεξουαλικότητα του ατόμου.  Δείχνει τις θυσίες που κάνουμε για να γίνουμε ένα με το ταίρι μας.

Ένατος Οίκος: Μας δίνει πληροφορίες για νομικά έγγραφα, δικαστήρια, σπουδές και ανώτερη εκπαίδευση.

Δέκατος Οίκος: Αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες, την καριέρα, την επαγγελματική αναγνώριση.  Είναι οι προσπάθειες που κάνουμε για να πετύχουμε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ενδέκατος Οίκος: Δίνει πληροφορίες για τους φίλους, τις επιθυμίες και τις ελπίδες μας.

Δωδέκατος Οίκος: Σχετίζεται με απωθημένα ή πράγματα που δεν θέλουμε να παραδεχτούμε.  Επίσης σχετίζεται με το κάρμα μας.

maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι σημαίνει το αρχικό του ονόματος σου; (Μέρος Α’)

Γράφει η Μαΐρα… Κάθε γράμμα της αλφαβήτου έχει τη δική του έκφραση.  Το «πέρασμα» τους στη δική μας ζωή θα μας δώσει πληροφορίες που θα μας προσφέρουν την πιθανότητα να φωτίσουμε το παρελθόν, να διαχειριστούμε το παρόν και να ελέγξουμε το μέλλον. A: Αυταρχισμός, εξουσία.  Η συναισθηματική του επίδραση είναι[…]

Περισσότερα »

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν πλήρη επίγνωση των μυστηρίων που  αποκάλυπταν οι αριθμοί

Γράφει η Μαΐρα… Πολλά έθνη της αρχαιότητας έκαναν χρήση των γραμμάτων της αλφαβήτου τους, υποκατάστατα ξεχωριστών ψηφίων για να παραστήσουν αριθμητικές ιδέες. Τα αρχαία κείμενα δείχνουν ότι οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν τους αριθμούς σχεδόν αποκλειστικά για καθημερινούς σκοπούς ενώ οι Ιουδαίοι Ραμπί πρόσθεταν σε αυτούς τους πρακτικούς σκοπούς και άλλους εντελώς[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *