Ηλίας Κατσαφάδος: Για την παράταση των συμβάσεων στην καθαριότητα

Πολύ κουβέντα γίνεται για την τροποποίηση της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για παράταση συμβάσεων στην καθαριότητα σε όλους τους δήμους της χώρας.

Ανθίστανται στη τροπολογία αυτή η ΝΔ (αντισυνταγματική – παράνομη). Βέβαια, η ΝΔ η οποία αγωνίζεται για τα συμφέροντα μεγαλοκαναλαρχών και κόπτεται δήθεν για τους άνεργους δημοσιογράφους (2014- μέχρι σήμερα 2000), θέλει να στείλει στην ανεργία τους εργαζόμενους στα σκουπίδια οι οποίοι είναι αναγκαίοι. Ύποπτος ο ρόλος, όμως, των Πρόεδρων της ΚΕΔΕ και ΠΟΕ ΟΤΑ, οι οποίοι λένε πως θα πληρωθούν και ότι πρέπει να αυξηθούν τα δημοτικά τέλη. Ψέματα γιατί αν φύγουν αυτοί θα αναγκαστούν να προσλάβουν άλλους γιατί είναι αναγκαίοι για τη δημοσία υγεία.

Στο Δήμο Πειραιά αποδεδειγμένα υπάρχει έλλειψη προσωπικού, όχι μόνο στην καθαριότητα αλλά και στους κήπους και στη φύλαξη παιδικών χαρών. Να λοιπόν η ευκαιρία! Το πλεόνασμα από τα ανταποδοτικά να επιστραφεί στους δημότες του Πειραιά. Περίεργος όμως και ο ρόλος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου που δεν έχει πάρει θέση. Τι περιμένουν; Οι συνάδελφοί τους χάνουν την εργασία τους! Κομματικές εντολές εδώ περισσεύουν!

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ (Ελληνική Αυγή Πειραιά) είμαι υπέρ της παραμονής τους και αυτό θα ζητήσω στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Οι αιτήσεις για την στήριξη των οικονομικά αδύναμων πολιτών

Ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί και εν όψει Χριστουγέννων, θα προμηθεύσει με βασικά είδη διατροφής μέσω διατακτικών, οικονομικά αδύναμους δημότες και κατοίκους του Δήμου Πειραιά. Όσοι  επιθυμούν πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο  τμήμα Κοινωνικών Δραστηριοτήτων από 31-10-2016  έως και 11-11-2016, κατά τις  εργάσιμες μέρες από[…]

Περισσότερα »

Μια γριά κι ένα… σύμφωνο συμβίωσης

(ΓΡΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ)… Αλληλούια! δόξα σοι Πανάγαθε! έζησα να το διώ κι αυτό….ΤΙ ΛΕΣ ΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!… μωρή; ΠΑΛΙ  μπέρδεψες τα χάπια; με μιλείς σοβαρώς για πλάκα με κάμνεις; Αχουουουου! (αφήνει το ακουστικό, πλέκει τα δάχτυλα, τα σηκώνει στεφάνι πάνω απ το κεφάλι της, τα κατεβάζει, βρίζει τον άντρα της, εκτοξεύει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *