Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Εισαγγελική έρευνα στα γραφεία της Audi στη Γερμανία

Γερμανοί εισαγγελείς πραγματοποιούν έρευνα στα γραφεία της αυτοκινητοβιομηχανίας Audi στο Ίνγκολσταντ και σε ένα εργοστάσιο στο Νεκάρσουλμ, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Audi.
Εισαγγελείς στο Μόναχο και τη Στουτγάρδη ερευνούν τα γραφεία στα δύο γερμανικά εργοστάσια της Audi από τις 08.00 το πρωί (ώρα Ελλάδας), δήλωσε ο εκπρόσωπος, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Η Audi παραδέχθηκε τον Νοέμβριο του 2015 ότι οι τρίλιτροι κινητήρες ντίζελ V6 είχαν εξοπλιστεί με συσκευές ελέγχου ρύπων, που κρίθηκαν παράνομες σις ΗΠΑ. Η Audi, η οποία ανήκει στον όμιλο Volkswagen, συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές που διεξάγουν τις έρευνες, δήλωσε ο εκπρόσωπος.  Δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για σχόλιο κάποιος αξιωματούχος από το γραφείο του εισαγγελέα στο Μόναχο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιγότερα κατά 2,5% τα τροχαία ατυχήματα τον τελευταίο χρόνο

Κατά το μήνα Μάιο του έτους 2015, τα Οδικά Τροχαία Ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη Χώρα και προκάλεσαν το θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, μειώθηκαν κατά 2,5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014 (1.074 τον Μάιο του 2015, έναντι 1.101 τον Μάιο του 2014). Από τα παθόντα[…]

Περισσότερα »

Ανάκληση οχήματος ρεκόρ… από τη Σουηδική Koenigsegg

Όπως πιθανά θυμάστε η Toyota είχε ανακαλέσει πρόσφατα μερικά εκατομμύρια οχήματά της σε ολόκληρο τον πλανήτη και σε αυτά ήρθαν φέτος να προστεθούν τα σχεδόν 29 εκατομμύρια αυτοκίνητα που ανακάλεσε η GM.  Τώρα όμως μιλάμε για ένα λίγο διαφορετικό ρεκόρ καθώς στο χορό των ανακλήσεων μπήκε και η Koenigsegg. Η[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *