Ο Αντώνης Μιτζέλος κάθε Σάββατο στην ΒΑΒΕL

Ο  Αντώνης Μιτζέλος, συνθέτης -κιθαρίστας – ερμηνευτής, «οικοδεσπότης» και  «επικεφαλής» – και- της φετινής σεζόν στην ΒΑΒΕL, παίζει, τραγουδάει, αφηγείται,  αυτοσχεδιάζει – πάνω σε τραγούδια παλιά και νέα – και βέβαια jam-άρει… με παλιούς, αλλά και νέους  καλλιτέχνες και δημιουργούς !

Μετά τις 34 περσινές παραστάσεις κάθε Κυριακή, η αγαπημένη -όλων-  Κιθαρωδία, μεταφέρεται πλέον Σάββατο, ακόμα πιο «πλούσια» και ελκυστική, με «πρόγραμμα ή χωρίς»!

Μαζί του οι μουσικοί Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος (τύμπανα/κρουστά) και Γιώργος Πανταζής (πιάνο/πλήκτρα/φωνητικά), καθώς και μια πληθώρα guest, που θα ανακοινώνονται σε εβδομαδιαία βάση!

Κιθαρωδία Πρότζεκτ Του Αντώνη Μιτζέλου. Στην ΒΑΒΕΛ.

Έναρξη: 22.30 12  ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tο «Ίδρυμα Αικ. Λασκαρίδη» γιορτάζει την Ποίηση και το Θεάτρο

Η τέχνη του στίχου και η τέχνη του θεάτρου «συναντούνται» στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος. Άνθρωποι, οι οποίοι υπηρετούν από διαφορετικές θέσεις το θέατρο και την ποίηση συνομιλούν και αναδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο οι δυο τέχνες συμπορεύονται και αλληλεπιδρούν στον Πολιτισμό. Συνδετικός κρίκος τους η μουσική. Οι νότες ντύνουν[…]

Περισσότερα »

GazArte: Βραδιά αφιερωμένη στην Αγάπη και την Πίστη

Όσοι συμμετέχετε στην κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας, και θέλετε να νιώσετε το Θείο Δράμα, μέσω της τέχνης της μουσικής, την Μεγάλη Τετάρτη το gazArte έχει ετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά, για σας. Μια βραδιά αφιερωμένη στην Αγάπη, την Πίστη και την Ευγνωμοσύνη, ντυμένη με θρησκευτικά κείμενα, και έργα των Bach Pergolesi Verdi Gounod εμπνευσμένα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *