Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Εγκρίθηκε η πληρωμή για τον Ιούνιο

Η πληρωμή των δικαιούχων του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» για τον μήνα Ιούνιο εγκρίθηκε τη Δευτέρα, με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου.

Η απόφαση αφορά στην μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 49.786.353,81 ευρώ για την πληρωμή των δικαιούχων για τον μήνα Ιούνιο.

Η πληρωμή αφορά 220.940 δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ).

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών, οι δικαιούχοι θα πρέπει να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν, όπως ξεκαθαρίζει το υπουργείο Εργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς… ευχάριστες εκπλήξεις σε αργίες – τριήμερα το ‘15

Με ένα σχετικά συνηθισμένο  πακέτο αργιών και χωρίς πολλές εκπλήξεις για τριήμερα και αργίες μας επισκέφτηκε το 2015 εάν εξαιρέσουμε το ότι ο Δεκαπενταύγουστος πέφτει Σάββατο, η Καθαρά Δευτέρα έρχεται σχετικά νωρίς (21-23/2), ακολουθεί το τετραήμερο το Πάσχα (10-13/5), η το Πρωτομαγιά (1-3/5), η εορτή του Αγίου Πνεύματος (30/5-1/6) και[…]

Περισσότερα »

HELMEPA: Παρών στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας

Τις ερχόμενς ημέρες και στο πλαίσιο του Posidonia Sea Tourism Forum αλλά και του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας, η HELMEPA παίρνει μέρος στις διάφορες εκδηλώσεις ως εξής: Τρίτη 26 – Τετάρτη 27 Μαΐου, Posidonia Sea Tourism Forum, με Περίπτερο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ώρες λειτουργίας 09:00 – 18:00 Πέμπτη 28 –[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *