Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Εγκρίθηκε η πληρωμή για τον Ιούνιο

Η πληρωμή των δικαιούχων του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» για τον μήνα Ιούνιο εγκρίθηκε τη Δευτέρα, με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου.

Η απόφαση αφορά στην μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 49.786.353,81 ευρώ για την πληρωμή των δικαιούχων για τον μήνα Ιούνιο.

Η πληρωμή αφορά 220.940 δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ).

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών, οι δικαιούχοι θα πρέπει να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν, όπως ξεκαθαρίζει το υπουργείο Εργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια Τετάρτη και Πέμπτη

Δένουν από το πρωί της Τετάρτης στις 6:00 έως και τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής τα πλοία όλων των τύπων στα λιμάνια λόγω της πανελλαδικής απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αντιδρώντας στο ασφαλιστικό Νομοσχέδιο. Η ΠΝΟ έχει αποφασίσει συμμετοχή και στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και προειδοποιεί[…]

Περισσότερα »

4.100 συλλήψεις (και στην Ελλάδα) για παράνομο στοίχημα

Η Ελληνική Αστυνομία συμμετείχε στην ευρείας κλίμακα κοινή αστυνομική επιχείρηση με στόχο την καταπολέμηση του παρανόμου στοιχηματισμού και τυχερών παιγνίων.Η επιχείρηση με την κωδική ονομασία “SOGA VI”, υλοποιήθηκε με το συντονισμό της ΙΝΤΕRPOL, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Γαλλία.  Στο πλαίσιο της επιχείρησης, από τις Υπηρεσίες της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *