Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της εθνικής οδού Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε τμήμα της εθνικής οδού Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας, από τη Δευτέρα 24 Απριλίου έως και την Παρασκευή 28 του μηνός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Έτσι, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοικτή οδό εκτός της σήραγγας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρέμβαση Εισαγγελίας για τις καταλήψεις στα σχολεία

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, με εγκύκλιό της προς τις Εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας, ζητά να παρεμβαίνουν σε περιπτώσεις καταλήψεων στα σχολεία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η κανονική λειτουργία τους. Στην εγκύκλιο της η κ. Κουτζαμάνη, εν όψει των καταλήψεων των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, υπενθυμίζει την[…]

Περισσότερα »

Στάση εργασίας 11 με 4 το απόγευμα των δημοσιογράφων

Πεντάωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν από τις 11 σήμερα το πρωί έως τις 4 το απόγευμα οι δημοσιογράφοι σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της Αθήνας,  προκειμένου να συμμετάσχουν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ με θέμα το ασφαλιστικό.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *