Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της εθνικής οδού Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε τμήμα της εθνικής οδού Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας, από τη Δευτέρα 24 Απριλίου έως και την Παρασκευή 28 του μηνός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Έτσι, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοικτή οδό εκτός της σήραγγας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνική ομογένεια η πραγματική Ελλάδα

Του Φώτη Ρουμελιώτη Η επίσκεψη μου για μια ακόμα χρονιά στην Νέα Υόρκη με την ευκαιρία της ετήσιας εκδήλωσης του εκεί συνδέσμου φιλάθλων Ολυμπιακού με γέμισε και πάλι από συναισθήματα χαράς αγάπης νοσταλγίας αλλά και μεγάλης εκτίμησης για όλους αυτούς τους υπέροχους Έλληνες ομογενείς. Τόσο από την πλευρά του δημοσιογράφου[…]

Περισσότερα »

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στo κέντρο για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ, σύμφωνα με την αστυνομία, σήμερα και αύριο, στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου.   Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα κορυφωθούν αύριο, οπότε θα πραγματοποιηθεί η πορεία και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *