Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της εθνικής οδού Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε τμήμα της εθνικής οδού Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας, από τη Δευτέρα 24 Απριλίου έως και την Παρασκευή 28 του μηνός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Έτσι, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοικτή οδό εκτός της σήραγγας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 στις 10 θέσεις εργασίας είναι προσωρινής απασχόλησης

Μικρές είναι οι πιθανότητες και οι ελπίδες να βρει μια σταθερή θέση εργασίας ένας άνεργος νέος στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Κομισιόν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, η εύθραυστη οικονομική ανάπτυξη δε δημιουργεί σταθερές θέσεις απασχόλησης, ενώ  εμφανίζεται  εξαιρετικά προβληματική η κατάσταση[…]

Περισσότερα »

Ο φιλελευθερισμός είναι τελικά… ασθένεια;

Του Χάρη Παυλίδη… Είναι αλήθεια ότι στο όνομα του φιλελευθερισμού έχουν διαπραχθεί αδικίες ακόμα και εγκλήματα. Σύμφωνοι, κανείς δεν είναι τέλειος. Άλλωστε και στο όνομα του χριστιανισμού έχουν διαπραχθεί εγκλήματα και διώξεις, αλλά και του σοσιαλισμού που κάποιοι σήμερα προσπαθούν να τον εξαγνίσουν. Όσο υπάρχουν άνθρωποι τα συστήματα που υπηρετούν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *