Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της εθνικής οδού Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε τμήμα της εθνικής οδού Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας, από τη Δευτέρα 24 Απριλίου έως και την Παρασκευή 28 του μηνός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Έτσι, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοικτή οδό εκτός της σήραγγας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδήλωση της εφημερίδας «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»

Μεγάλη εκδήλωση της εφημερίδας «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» θα πραγματοποιηθεί για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» το  Σάββατο 11 Μαρτίου στις 15:00 μ.μ., στον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Σωτήρος Διός & Καραϊσκου). ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ από τις 13:00 μ.μ., είδη ποικίλης ύλης, όπως τρόφιμα, ένδυση, ηλεκτρικά είδη, υπολογιστές, πετρέλαιο θέρμανσης και πολλά άλλα που έχουν ανάγκη τα[…]

Περισσότερα »

Νίκη Πατούλη στις εκλογές του Ιατρ. Συλλόγου Αθηνών

Η παράταξη ΔΗΚΙ-ΙΣΑ με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) Γιώργο Πατούλη ήταν η νικήτρια μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας το απόγευμα της Δευτέρας. Συγκεκριμένα η παράταξη ΔΗΚΙ-ΙΣΑ συγκέντρωσε ποσοστό 35,40%, έναντι 15,12% του «Αγωνιστικού Μετώπου Ιατρών» με επικεφαλής τον Γιάννη Μπασκόζο. Συγκεκριμένα στην εκλογική διαδικασία[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *