Κυρ. Μητσοτάκης: Συνάντηση με Π. Μοσκοβισί στη Βουλή

Με τον επίτροπο νομισματικών υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, είχε συνάντηση, στο γραφείο του στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τη συνάντηση, πηγές της Πειραιώς ανέφεραν ότι ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε στον κ. Μοσκοβισί την πρόταση της ΝΔ για έξοδο από την κρίση και πρόσθεσαν: «Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και για τις καθυστερήσεις. Δεν είναι ευθύνη της ΝΔ οι καθυστερήσεις, ούτε οι υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών».

Το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση διάρκειας 15 λεπτών στο γραφείο του στη Βουλή και με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Σε συνομιλία με δημοσιογράφους οι οποίοι ρώτησαν τον κ. Σαμαρά αν ανησυχεί ότι μπορεί να επαναληφθούν όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε: «Δεν μου αρέσει να τα δραματοποιώ. Το σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα που περνάει ανεβαίνει ο λογαριασμός. Αυτό είναι το σημαντικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνομιλίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και «Πυρήνων»

Συνομιλίες που φέρεται να έχει καταγράψει την περίοδο Μαρτίου – Μαΐου 2015 ο «Μεγάλος Αδελφός» της ΕΥΠ μεταξύ ηγετικού στελέχους των «Πυρήνων της Φωτιάς», ομάδας ποινικών και από την άλλη πλευρά κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ένας από τους οποίους εμφανιζόταν και «σύμβουλος» του υπουργού Δικαιοσύνης, περιλαμβάνουν τα στοιχεία που παρουσίασε[…]

Περισσότερα »

Η Ευρώπη βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης… χωρίς ανασφάλειες

Ενδείξεις ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης διακρίνει η Neue Osnabrücker Zeitung: «Στην Ευρώπη μειώθηκαν οι ανασφάλειες. Κανείς δε φοβάται πλέον ότι μπορεί να αναλάβουν την εξουσία ευρωφοβικοί εθνολαϊκιστές

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *