ΝΔ: Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας πετάει εδώ και καιρό στα σύννεφα

Ένα ιδιαιτέρως περιπαικτικό σχόλιο για την πτήση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με μαχητικό F-16 πάνω από το Αιγαίο έκανε η Νέα Δημοκρατία.

«Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας πετάει εδώ και καιρό», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζοντας πως «Πετάει στα σύννεφα μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών».

Ο πρωθυπουργός πέταξε με το μαχητικό στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 110 Πτέρυγα Μάχης και στην 337 Μοίρα στη Λάρισα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προς υλοποίηση -μέχρι το Δεκέμβριο- τα 90 από τα 113 προαπαιτούμενα

Στην υλοποίηση 90 από τα 113 συνολικά προαπαιτούμενα που μένουν έως το τέλος του προγράμματος θα στοχεύσει η κυβέρνηση κατά την τρίτη αξιολόγηση, η οποία θα αρχίσει μετά από τις γερμανικές εκλογές τον Σεπτέμβριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του Δεκεμβρίου εφέτος. Τα κυβερνητικά στελέχη θεωρούν πως ο[…]

Περισσότερα »

Ο «οδικός χάρτης» του πρωθυπουργού

Ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, απεμπλοκή της χώρας από το Μνημόνιο πριν από το τέλος του χρόνου, εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στις αρχές Ιανουαρίου ή και νωρίτερα και στη συνέχεια άνοιγμα της συζήτησης για αλλαγή του εκλογικού νόμου με επίκεντρο την κατάτμηση των μεγάλων εκλογικών περιφερειών προβλέπει, με χρονολογική[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *