Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Ο Κιμούλης νέος διευθυντής στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μολονότι πριν από λίγες ημέρες επικρατέστερη για τη θέση ήταν η Λούκα Κατσέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» ο κ. Κιμούλης είναι επιλογή της κυβέρνησης, με δεδομένο άλλωστε ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αποχωρεί από τη διαχείριση του έργου και έχει προσκαλέσει το Δημόσιο να αναλάβει πλήρως το Κέντρο.

Η Ανώνυμη Εταιρεία που διαχειρίζεται τις υποθέσεις του Κέντρου θα εποπτεύεται από το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο έχει και την αρμοδιότητα να διορίζει περίπου τα μισά μέλη του επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου.

Δύο έως τρία μέλη προέρχονται από την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, ενώ θα εκπροσωπείται και ο εκάστοτε Δήμαρχος Καλλιθέας.

Παρά την αποχώρησή του από τη διαχείριση, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει ανακοινώσει πως σχεδιάζει να υποστηρίξει το Κέντρο με δωρεές έως 50 εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος πενταετίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολιτιστική ατζέντα… προτάσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης (27/10)

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, συνεχίζονται οι παραστάσεις (πρωινές, απογευματινές και βραδινές) της «Λίμνης των Κύκνων» από τις πιο συγκινητικές ιστορίες αγάπης. Το έργο που αναφέρεται στον έρωτα του πρίγκιπα Ζίγκφριντ για την μαγεμένη Οντετ υπό τους ήχους της μουσικής του Τσαϊκόφσκι παρουσιάζεται σε κλασική μορφή από[…]

Περισσότερα »

Έκθεση βιβλίου από τις 12 έως τις 28 Ιουνίου στον Πειραιά

Από τις 12 Ιουνίου θα έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε την όμορφη, καλοκαιρινή σας βόλτα στο Πασαλιμάνι με την 29η Έκθεση Βιβλίου που ανοίγει τις πύλες την Παρασκευή και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 28 Ιουνίου. Η έκθεση βιβλίου στο Πασαλιμάνι αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή του Πειραιά.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *