Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Ο ρόλος της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο…

Γράφει η Μαΐρα

Αφροδίτη στον…

…Κριό: δείχνει άτομο θερμό που δύσκολα συγκρατεί τα συναισθήματα του.  Επηρεάζεται εύκολα από την έλξη του αντίθετου φύλου.  Μεγάλη πιθανότητα να ερωτευτεί και να παντρευτεί.  Επιζητά την αγάπη και τον θαυμασμό.

…Ταύρο: στοργικό και πιστό στον έρωτα.  Πιθανόν γάμος, αλλά καθυστερημένα.  Θα υπάρχουν προβλήματα στην σχέση, είτε εξαιτίας χρημάτων ή από ασυμφωνία χαρακτήρων, εξαιτίας της ανυποχώρητης στάσης του.

…Δίδυμοι: ευνοεί τον γάμο, την απόκτηση παιδιών και πιθανότητα, περισσότερες από μια ερωτικές σχέσεις, παράλληλες.  Πιθανόν να παντρευτεί ή να κάνει μακροχρόνια σχέση με άτομο του εξωτερικού.

…Καρκίνο: δεν ευνοεί τον γάμο και εάν συμβεί τότε υπάρχουν εντάσεις και θα έχει διαφορά ηλικίας.  Πιθανόν κάποιο συγγενικό πρόσωπο, εμποδίσει τον γάμο.

…Λέων: αγαπάει θερμά, σταθερά και είναι πιστός.  Ο γάμος προέρχεται είτε απο κεραυνοβόλο έρωτα ή από έντονη σεξουαλική σχέση.

…Παρθένος: καθυστερήσεις και απογοητεύσεις στον συναισθηματικο τομέα.  Παντρεύεται άτομο κοινωνικά κατώτερο, ως συνήθως.

…Ζυγός: ευνοικός γάμος με έντονα τα στοιχεία της φιλίας.  Απόκτηση υλικών αγαθών μέσω γάμου.

…Σκορπιό: θερμός ερωτικά και παθιασμένος συναισθηματικά.  Εξαιτίας έντονων φλερτ, βιώνει απογοητεύσεις ή δημιουργεί προβλήματα στον σταθερό του συντρόφο.

…Τοξότη: αστάθεια στα συναισθηματικά, εξαιτίας της παρορμητικής και ενθουσιώδης φύσης του.  Παντρεύεται άτομο από άλλη χώρα ή από μεγάλη χιλιομετρική απόσταση.

…Υδροχόο: πολλές και αξιόλογες ερωτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας.  Δημιουργεί ξαφνικά, ερωτικές σχέσεις ή ξαφνικά χωρίζει.

…Ιχθύ: ασταθές και αδιάφορο στα ερωτικά θέματα, εξαιτίας της ευκολοπιστίας του.  Πιθανότητα, μυστικού αρραβώνα ή γάμου.  Ελάχιστες ερωτικές σχέσεις

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός – Αρσεναλ Live στο «Κανάλι 1 90,4»

Του Λουκά δ. Θεοφανόπουλου… Συνεπής στο ραντεβού του με την ιστορία φιλοδοξεί να’ ναι απόψε (21.45, radio live Κανάλι 1) ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκη την Αρσεναλ με το μυαλό στο μεγάλο στόχο, την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Εχοντας εξασφαλίσει από την 5η αγωνιστική[…]

Περισσότερα »

Με ποια ζώδια ταιριάζεις και ποια πρέπει να αποφύγεις ερωτικά; (Α΄ Μέρος)  

Γράφει η Μαΐρα… Κριός Ιδανικός σύντροφος: Τοξότης-Λέων-Δίδυμος Αποφύγετε την δέσμευση: Σκορπιό-Παρθένο Ταύρος Ιδανικός σύντροφος: Καρκίνος-Αιγόκερως Αποφύγετε την δέσμευση: Ζυγό-Τοξότη Δίδυμοι Ιδανικός σύντροφος: Ζυγός-Υδροχόος Αποφύγετε την δέσμευση: Σκορπιό-Αιγόκερω Καρκίνος Ιδανικός σύντροφος: Ταύρος-Σκορπιός Αποφύγετε την δέσμευση: Τοξότης-Λέων Λέων Ιδανικός σύντροφος: Τοξότης-Κριός Αποφύγετε την δέσμευση: Παρθένος-Ιχθύς Παρθένος Ιδανικός σύντροφος: Σκορπιός-Αιγόκερως Αποφύγετε την δέσμευση:[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *