Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» στο Twitter

Προβλήματα σύνδεσης στο Twitter παρουσιάζονται σε όλο τον κόσμο από το απόγευμα της Παρασκευής, με χρήστες από Ευρωπαϊκές χώρες, αναμεσά τους και η Βρετανία καθώς και τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία να αναφέρουν ότι το κοινωνικό δίκτυο έχει «πέσει».

Ειδικότερα, το κοινωνικό δίκτυο εμφανίζει σε χιλιάδες χρήστες το μήνυμα: «Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα», με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνδεθούν. Το πρόβλημα έχει καταγραφεί τόσο στις συνδέσεις από υπολογιστή όσο και στην εφαρμογή του.

Όπως αναφέρει το Russia Today, σε 20 λεπτά 1.700 χρήστες από όλο τον κόσμο έχουν στείλει αναφορές στα κεντρικά της εταιρείας. Εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου σχολίασε στο Bustle.com ότι έχουν λάβει τα αιτήματα και προσπαθούν να επιλύσουν το πρόβλημα, χωρίς να έχει διευκρινίσει που οφείλεται το παγκόσμιο «μπλακ άουτ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kaspersky Lab: Οι ψηφιακές απειλές στο δεύτερο τρίμηνο του 2014

Ο πρώτος mobile κρυπτογραφητής, οι παρακολουθήσεις συσκευών και τα €500.000 που κλάπηκαν μέσα σε μια εβδομάδα Μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2014, η KasperskyLab δημοσίευσε έκθεση σχετικά με μια εκστρατεία τραπεζικής απάτης, η οποία οδήγησε στην κλοπή €500.000 από 190 θύματα σε μία μόλις εβδομάδα. Κατά την ίδια περίοδο ξεχώρισε και η[…]

Περισσότερα »

Το 5ο TEDxUniversity of Piraeus στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το 5ο κατά σειρά TEDxUniversityofPiraeus, επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ στις 28 Μαΐου 2017. Για πρώτη φορά, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, έρχεται με εκπληκτικές αφηγήσεις και καινοτόμες ιδέες, που αναμένεται να χάσουν όσοι δεν παρευρεθούν στην φετινή εκδήλωση. Η οργανωτική ομάδα, που αποτελείται από 25 νέους με όραμα και αστείρευτη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *