Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» στο Twitter

Προβλήματα σύνδεσης στο Twitter παρουσιάζονται σε όλο τον κόσμο από το απόγευμα της Παρασκευής, με χρήστες από Ευρωπαϊκές χώρες, αναμεσά τους και η Βρετανία καθώς και τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία να αναφέρουν ότι το κοινωνικό δίκτυο έχει «πέσει».

Ειδικότερα, το κοινωνικό δίκτυο εμφανίζει σε χιλιάδες χρήστες το μήνυμα: «Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα», με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνδεθούν. Το πρόβλημα έχει καταγραφεί τόσο στις συνδέσεις από υπολογιστή όσο και στην εφαρμογή του.

Όπως αναφέρει το Russia Today, σε 20 λεπτά 1.700 χρήστες από όλο τον κόσμο έχουν στείλει αναφορές στα κεντρικά της εταιρείας. Εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου σχολίασε στο Bustle.com ότι έχουν λάβει τα αιτήματα και προσπαθούν να επιλύσουν το πρόβλημα, χωρίς να έχει διευκρινίσει που οφείλεται το παγκόσμιο «μπλακ άουτ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Apple Watch: Σύντομα θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη

Έως τώρα, στην ιστοσελίδα της Apple για την Ευρωπαϊκή αγορά, η ενότητα με το smart watch της εταιρείας «φιλοξενούσε» μια εικόνα της συσκευής που έφερε την λεζάντα «Coming in 2015», πλέον, η Apple έκανε μια μικρο-αλλαγή και γράφει τη χαρακτηριστική φράση «Coming Early 2015», υπονοώντας ευθέως ότι είμαστε πολύ κοντά[…]

Περισσότερα »

Ολλανδική καμπάνια προσκαλεί τους χρήστες σε «99 μέρες ελευθερίας»

Με τίτλο «99 Days of Freedom» μια ολλανδική εταιρεία προσκαλεί τους χρήστες του Facebook να κάνουν ένα τρίμηνο διάλειμμα και να συμμετάσχουν σε ένα αντίστροφο «ψυχολογικό πείραμα» μή-κερδοσκοπικού χαρακτήρα, απαντώντας τακτικά σε ερωτηματολόγια, ώστε να διαπιστωθεί σε ποιό βαθμό η αποχή από το κοινωνικό δίκτυο, επηρεάζει την ψυχολογία τους. Όπως[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *