Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» στο Twitter

Προβλήματα σύνδεσης στο Twitter παρουσιάζονται σε όλο τον κόσμο από το απόγευμα της Παρασκευής, με χρήστες από Ευρωπαϊκές χώρες, αναμεσά τους και η Βρετανία καθώς και τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία να αναφέρουν ότι το κοινωνικό δίκτυο έχει «πέσει».

Ειδικότερα, το κοινωνικό δίκτυο εμφανίζει σε χιλιάδες χρήστες το μήνυμα: «Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα», με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνδεθούν. Το πρόβλημα έχει καταγραφεί τόσο στις συνδέσεις από υπολογιστή όσο και στην εφαρμογή του.

Όπως αναφέρει το Russia Today, σε 20 λεπτά 1.700 χρήστες από όλο τον κόσμο έχουν στείλει αναφορές στα κεντρικά της εταιρείας. Εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου σχολίασε στο Bustle.com ότι έχουν λάβει τα αιτήματα και προσπαθούν να επιλύσουν το πρόβλημα, χωρίς να έχει διευκρινίσει που οφείλεται το παγκόσμιο «μπλακ άουτ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η γκρίνια έφερε καινούργιο News Feed στο Facebook

Του Γιάννη Δημητρίου… Αρκετοί από τους χρήστες της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης είχαν ήδη πάρει μια γεύση από τη καινούρια μορφή του καθώς η Facebook δοκίμαζε τον σχεδιασμό σε έναν μικρό αριθμό χρηστών τους τελευταίους μήνες. Όπως φάνηκε το feedback που έλαβε ο Mark Zuckerberg και η ομάδα του ήταν[…]

Περισσότερα »

Το ξυπνητήρι που σου φτιάχνει καφέ… πλέον είναι γεγονός!

Του Γιάννη Δημητρίου… Οι βάρβαροι ρυθμοί της σημερινής εποχής πολλές φορές δεν μας αφήνουν το περιθώριο ούτε για να πιούμε έναν πρωινό καφέ στο σπίτι μας, αλλά αυτό ίσως αλλάξει αν ποτέ γίνει πραγματικότητα το “The Barisieur” του σχεδιαστή JoshRenouf. Το concept παρουσιάστηκε στο New Designers 2014 και ουσιαστικά πρόκειται[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *