Παππάς: Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης

Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, επειδή ΔΝΤ και Γερμανία έχουν μία σαφώς διατυπωμένη διαφωνία για το ελληνικό χρέος, δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, από τον Αρχάγγελο Πέλλας.

Απαντώντας σε ερώτηση τι μπορεί να περιμένει η Ελλάδα από την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ, ο κ. Παππάς τόνισε πως ήδη «διαμορφώνεται ένα κλίμα, το οποίο επιβεβαιώνει αυτό που η ελληνική κυβέρνηση ισχυρίζεται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ότι η Ελλάδα και πετυχαίνει στους στόχους και μέσα στις προγραμματικές προτεραιότητες αυτής της κυβέρνησης αναδεικνύεται η δυνατότητα της εθνικής οικονομίας να περάσει στη σφαίρα της βιώσιμης ανάπτυξης».

Παράλληλα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σημείωσε πως είναι βέβαιο ότι θα εκπλήξουν τους πάντες τα αποτελέσματα που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα για το πρωτογενές πλεόνασμα και πρόσθεσε: «Δεν θα πρέπει να επιτραπεί σε διαφωνίες, οι οποίες είναι και ευθαρσώς διατυπωμένες μεταξύ των θεσμών να καθυστερήσουν τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αξιολόγησης. Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος, επειδή ΔΝΤ και Γερμανία έχουν μία σαφώς διατυπωμένη διαφωνία επί του ελληνικού χρέους».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Προτιμώ τον Κυριάκο στο τιμόνι της χώρας ο Τσίπρας και η παρέα του αποτελούν κίνδυνο για τη Δημοκρατία»

Της Λιάνας Γουγή… «Προτιμώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας από τον κ. Τσίπρα και την παρέα του, οι οποίοι αποτελούν άμεσο κίνδυνο για τη δημοκρατία», τόνισε μιλώντας στο «Κανάλι 1» ο Βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Ιάσων Φωτήλας. «Η διαφθορά και η διαπλοκή καλά κρατεί στην χώρα επί ΣΥΡΙΖΑ», είπε[…]

Περισσότερα »

“Η κυβέρνηση ορθώνει τείχος στις αξιώσεις των δανειστών”

“Οι προτάσεις των δανειστών οδηγούν στην τελική κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους στην Ελλάδα και στην πλήρη εξαθλίωση και φτώχεια όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους, αφού οι προτάσεις τους πλήττουν με μια άνευ προηγουμένου λαίλαπα σταδιακών περικοπών τους συνταξιούχους», αναφέρει ο ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης. Όπως σημειώνει, η κυβέρνηση «ορθώνει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *