Παυλόπουλος: Αυτά που μας ενώνουν είναι πιο πολλά από αυτά που μας χωρίζουν

Μήνυμα φιλίας και συνεργασίας έστειλε κατά την προσφώνησή του στο δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Προκόπης Παυλόπουλος, που υπογράμμισε ότι αυτά που ενώνουν τους λαούς Ελλάδας και Τουρκίας είναι πιο πολλά από αυτά που τους χωρίζουν.

«Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδέχομαι σήμερα στη φιλόξενη Αθήνα. Αυτή την επίσκεψη γίνεται 65 ολόκληρα χρόνια από την προηγούμενη. Μια επίσκεψη η οποία μπορεί και πρέπει να αποκτήσει τις ιστορικές διαστάσεις που αρμόζουν στο μέλλον και την προοπτική των λαών μας» είπε ο κ. Παυλόπουλος, και συμπλήρωσε: «Η επίσκεψη αυτή είναι στο χέρι μας να μείνει ιστορική και ως αφετηρία μια νέας εποχής».

Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βούληση να «να ξαναγυρίσουμε στο κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αχτσιόγλου: Παραδοχή για μείωση του κατώτατου μισθού μερικής απασχόλησης

Ως το πιο «αμιγώς προστατευτικό» νομοσχέδιο για τους εργαζόμενους από την έναρξη της κρίσης έως σήμερα που απαντά στα πάγια αιτήματα της κοινωνικής πλειοψηφίας, χαρακτήρισε η Έφη Αχτσιόγλου το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. «Για εμάς πίσω από κάθε μια από τις ρυθμίσεις, υπάρχουν πραγματικές ιστορίες εργαζομένων και πιστεύουμε ότι με τα[…]

Περισσότερα »

«Στοιχεία του 2011 και 2012 στο καταστροφολογικό δημοσίευμα της Guardian»

Για εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν από το «καταστροφολογικό δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian», κάνουν λόγο πηγές της κυβέρνησης, εγκαλώντας τους συντάκτες του δημοσιεύματος, πως «επικαλούνται στοιχεία του 2011 και 2012 για την Υγεία, δημιουργώντας μία παντελώς ανυπόστατη και ψευδή εικόνα πλήρους κατάρρευσης». Οι κυβερνητικές πηγές διαπιστώνουν προσπάθεια εκμηδένισης των πρωτοβουλιών της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *