Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Περιοδεία Κ. Μητσοτάκη στη Νάουσα και τη Βέροια

Περιοδεία στη Νάουσα και τη Βέροια θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, την Κυριακή 23 Απριλίου.

Το πρωί της Κυριακής ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 195 χρόνων από το Ολοκαύτωμα της Νάουσας.

Ακολούθως, θα ξεναγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας, ενώ θα επισκεφθεί το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Σπίτι της Βεργίνας «Πρωτοβουλία για το Παιδί», που είναι αφοσιωμένο στην προστασία και τη φροντίδα παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί επίσης κτηνοτροφική μονάδα στη Βέροια, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες στο κέντρο της πόλης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν μπορεί να μην υπάρξει συμφωνία με την τρόικα…»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε ότι το θέμα των κεφαλαιακών αναγκών των τραπεζών είναι θέμα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Τράπεζας της Ελλάδος. «Δεν μπορεί να μην υπάρξει συμφωνία με την τρόικα», τόνισε ο αντιπρόεδρος της[…]

Περισσότερα »

Αυστηρές συστάσεις της ΕΕ προς την Τουρκία

Προειδοποίηση προς την Άγκυρα να μην προχωρήσει σε ενέργειες που θα κατέλυαν το κράτος δικαίου απηύθυναντη Δευτέρα ευρωπαίοι αξιωματούχοι και υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ με αφορμή τις μαζικές συλλήψεις μετά το πραξικόπημα. «Θα στείλουμε στην Τουρκία σήμερα το μήνυμα ότι το κράτος δικαίου πρέπει να προστατευθεί καλά και πως δεν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *