Ποιο είναι το κάρμα σου σύμφωνα με το ζώδιο σου (β΄ Μέρος)

Γράφει η Μαΐρα

Ζυγός: Το κάρμα του έχει σχέση με την ανάγκη του να προσαρμόζεται σε αυτές.  Η πρόκληση είναι να εκφράζεται λέγοντας την αλήθεια και τα θέλω του σχετικά με τα συναισθήματα του.

Σκορπιός: Έχοντας υποστεί ψυχική κακοποίηση σε προηγούμενη ζωή χρειάζεται να νιώσει δυνατός στο τώρα.  Η πρόκληση είναι να καταλάβει την ψυχική δύναμη που απέκτησε και να την χρησιμοποιήσει για την επιτυχία και την ευτυχία του.

Τοξότης: Το κάρμα του συνδέεται με μια ζωή χωρίς στόχους και πάντα υπό τις διαταγές ανθρώπων.  Τώρα θα πρέπει να βρει την μία και μοναδική αλήθεια του και να παραμείνει πιστός σε αυτή.

Αιγόκερως: Έδινε αξία ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό μόνο μέσα από την κοινωνική και επαγγελματική θέση που είχαν οι γύρω του και ο ίδιος.  Τώρα θα πρέπει να δίνει σημασία στα θέλω του και στις ανάγκες του για να ηρεμήσει η ζωή του.

Υδροχόος: Το κάρμα του, είναι γεμάτο από συγκρούσεις και διαμάχες με την εξουσία.  Η πρόκληση του είναι να συμπεριφέρεται με ευελιξία και να ακούει τι έχουν να του πουν οι γύρω του.

Ιχθύες: Το κάρμα του είναι βαρύ από την τάση του να αισθάνεται θύμά ή να προσπαθεί να γίνει προστάτης των αδύναμων.  Η καρμική του πρόκληση είναι να συμβουλεύει τους άλλους χωρίς να θεωρεί απαραίτητο να επωμιστεί τις ευθύνες τους για να τους απαλύνει τον πόνο.

Διαβάστε επίσης…

Ποιο είναι το κάρμα σου σύμφωνα με το ζώδιο σου (A΄ μέρος)

 

maira.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άννα Φόνσου: «Ημουνα πάντα η άριστη του πρώτου θρανίου»

Συνέντευξη στην Κ. Παπαγεωργίου… Άριστη μαθήτρια του πρώτου θρανίου, έτρεχε για γυρίσματα παίρνοντας άδεια από τους καθηγητές. Σήμερα τρέχει ακόμα, και ασχολείται με χίλια δυο πράγματα γύρω από το θέατρο, το «Σπίτι του Ηθοποιού» και τους άνεργους συναδέλφους της. Να υπογραμμίσουμε πως μέσα στο καλοκαίρι θα την δούμε στην Μικρή[…]

Περισσότερα »

Πλανητικό δελτίο για όλα τα ζώδια (Από 10 έως 16 Ιανουαρίου)

Από τον αστρολόγο Γιάννη Μπαρδόπουλο… Για το Σάββατο 10/1, η Σελήνη είναι στο ζώδιο της Παρθένου, στις 4:20 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 5:38 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Χείρωνα, στις 17:45 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: η μέρα είναι πολύ θετική[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *