Ποιο είναι το κάρμα σου σύμφωνα με το ζώδιο σου (β΄ Μέρος)

Γράφει η Μαΐρα

Ζυγός: Το κάρμα του έχει σχέση με την ανάγκη του να προσαρμόζεται σε αυτές.  Η πρόκληση είναι να εκφράζεται λέγοντας την αλήθεια και τα θέλω του σχετικά με τα συναισθήματα του.

Σκορπιός: Έχοντας υποστεί ψυχική κακοποίηση σε προηγούμενη ζωή χρειάζεται να νιώσει δυνατός στο τώρα.  Η πρόκληση είναι να καταλάβει την ψυχική δύναμη που απέκτησε και να την χρησιμοποιήσει για την επιτυχία και την ευτυχία του.

Τοξότης: Το κάρμα του συνδέεται με μια ζωή χωρίς στόχους και πάντα υπό τις διαταγές ανθρώπων.  Τώρα θα πρέπει να βρει την μία και μοναδική αλήθεια του και να παραμείνει πιστός σε αυτή.

Αιγόκερως: Έδινε αξία ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό μόνο μέσα από την κοινωνική και επαγγελματική θέση που είχαν οι γύρω του και ο ίδιος.  Τώρα θα πρέπει να δίνει σημασία στα θέλω του και στις ανάγκες του για να ηρεμήσει η ζωή του.

Υδροχόος: Το κάρμα του, είναι γεμάτο από συγκρούσεις και διαμάχες με την εξουσία.  Η πρόκληση του είναι να συμπεριφέρεται με ευελιξία και να ακούει τι έχουν να του πουν οι γύρω του.

Ιχθύες: Το κάρμα του είναι βαρύ από την τάση του να αισθάνεται θύμά ή να προσπαθεί να γίνει προστάτης των αδύναμων.  Η καρμική του πρόκληση είναι να συμβουλεύει τους άλλους χωρίς να θεωρεί απαραίτητο να επωμιστεί τις ευθύνες τους για να τους απαλύνει τον πόνο.

Διαβάστε επίσης…

Ποιο είναι το κάρμα σου σύμφωνα με το ζώδιο σου (A΄ μέρος)

 

maira.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο πραγματκός έρωτας δεν μπορεί να είναι ανεκπλήρωτος… σκέψεις για τον Márquez

  the athenian chic Μεγάλη Παρασκευή κι ενώ χτυπούσε πένθιμα η καμπάνα της εκκλησίας άκουσα στο ραδιόφωνο για το θάνατο του Gabriel García Márquez. Ο θάνατός του με λυπεί. Ήταν ένας κλασικός συγγραφέας που έγραψε συγκλονιστικά βιβλία τα οποία θα παραμείνουν αθάνατα. Ήταν ο πρώτος λατινοαμερικάνος συγγραφέας που τα βιβλία[…]

Περισσότερα »

Πως θα εξελιχθεί η ερωτική σας σχέση; (2ο Μέρος)

Γράφει η Μαΐρα… Πως θα εξελιχθεί η σχέση σας;  Θα είστε για πάντα μαζί; Είναι το άλλο σας μισό; Δεν έχετε παρά να προσθέσετε τις ημερομηνίες γεννήσεως σας και να τις αναγάγετε σε μονοψήφιο αριθμό.  Ο μονοψήφιος αριθμός που θα προκύψει είναι ο Αριθμός της Σχέσης σας.  Π.χ. 20/05/1980 (η[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *