Ποιο είναι το κάρμα σου σύμφωνα με το ζώδιο σου (A΄ μέρος)

Γράφει η Μαΐρα

Κριός: Το κάρμα του είναι αποτέλεσμα του εγωκεντρισμού του σε προηγούμενη ζωή.  Το ότι χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις για να καλύψει δικές του ανάγκες, προκαλεί τις σκληρές και επικριτικές συμπεριφορές στην τωρινή του ζωή.

Ταύρος: Οι έντονες υλικές του ανάγκες τον έκαναν κτητικό και ψυχρό.  Η πρόκληση στο τώρα είναι να βρεί υλική και επαγγελματική ασφάλεια.

Δίδυμοι: Το κάρμα τους συνδέεται με ψέμματα και θολές καταστάσεις.  Στην τωρινή ζωή θα πρέπει να ανακαλύψει την αλήθεια και να παραμείνει αφοσιωμένος σε αυτή.

Καρκίνος: Το κάρμα του είναι επιβαρημένο με το να αποζητά την προσοχή και την τρυφερότητα από τους γύρω του.  Η πρόκληση είναι να μπορεί να σταθεί συναισθηματικά μόνος του στη ζωή και να φροντίζει τον εαυτό του.

Λέων: Μέσα από την άσκηση εξουσίας, δημιουργεί ένα αυταρχικό κάρμα.  Σε αυτήν την ζωή θα πρέπει να προσφέρει και να δημιουργεί, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του.

Παρθένος: Ήταν επικριτικός και απαιτητικός, δημιουργώντας αντιπάθειες και χτυπήματα πισώπλατα από τους γύρω του.  Τώρα θα πρέπει να καταλάβει πως την κριτική του και την προσφορά θα πρέπει να τις προσφέρει ως υπηρεσίες.

maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεχωριστή εμπειρία ο αγώνας Alonissos Challenge 2014

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι εκατοντάδες δρομείς, περιπατητές, εθελοντές και θεατές που συμμετείχαν στον αγώνα Alonissos Challenge 2014, o οποίος ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο νησί της Αλοννήσου την Κυριακή 8 Ιουνίου. Ο φετινός αγώνας δρόμου Alonissos Challenge, που έχει φτάσει αισίως στην 9η διοργάνωσή του,[…]

Περισσότερα »

lifestyle: Έρωτας και σεξ… Υπάρχει διαφορά;  

Γράφει η Μαΐρα… Και όμως υπάρχει.  Άντρες και γυναίκες έχουν μια διαφορετική αντίληψη γύρω από αυτό το θέμα.  Για τον άντρα το σεξ είναι μια σαρκική επαφή που όμως δεν προϋποθέτει τον έρωτα.  Αν σκεφτούμε ότι ο άντρας για να απατήσει την σύντροφο του, αρκεί να κοιτάξει μια γυναίκα και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *