Ποιο είναι το κάρμα σου σύμφωνα με το ζώδιο σου (A΄ μέρος)

Γράφει η Μαΐρα

Κριός: Το κάρμα του είναι αποτέλεσμα του εγωκεντρισμού του σε προηγούμενη ζωή.  Το ότι χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις για να καλύψει δικές του ανάγκες, προκαλεί τις σκληρές και επικριτικές συμπεριφορές στην τωρινή του ζωή.

Ταύρος: Οι έντονες υλικές του ανάγκες τον έκαναν κτητικό και ψυχρό.  Η πρόκληση στο τώρα είναι να βρεί υλική και επαγγελματική ασφάλεια.

Δίδυμοι: Το κάρμα τους συνδέεται με ψέμματα και θολές καταστάσεις.  Στην τωρινή ζωή θα πρέπει να ανακαλύψει την αλήθεια και να παραμείνει αφοσιωμένος σε αυτή.

Καρκίνος: Το κάρμα του είναι επιβαρημένο με το να αποζητά την προσοχή και την τρυφερότητα από τους γύρω του.  Η πρόκληση είναι να μπορεί να σταθεί συναισθηματικά μόνος του στη ζωή και να φροντίζει τον εαυτό του.

Λέων: Μέσα από την άσκηση εξουσίας, δημιουργεί ένα αυταρχικό κάρμα.  Σε αυτήν την ζωή θα πρέπει να προσφέρει και να δημιουργεί, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του.

Παρθένος: Ήταν επικριτικός και απαιτητικός, δημιουργώντας αντιπάθειες και χτυπήματα πισώπλατα από τους γύρω του.  Τώρα θα πρέπει να καταλάβει πως την κριτική του και την προσφορά θα πρέπει να τις προσφέρει ως υπηρεσίες.

maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Πλανητικό δελτίο από 8/8 έως 14/8

Του αστρολόγου Γιάννη Μπαρδόπουλου… Για το Σάββατο 8/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 3:38 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 5:39 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Κρόνο, στις 7:24 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια και εικοσιένα λεπτά[…]

Περισσότερα »

Πλανητικό Δελτίο για όλα τα ζώδια… από 28 έως 3 Απριλίου

Του αστρολόγου Γιάννη Μπαρδόπουλου… Για το Σάββατο 28/3, Η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 3:13 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Πλούτωνα, στις 4:08 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό και δυο λεπτά αργότερα η Αφροδίτη επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον στατικά ανάδρομο Δια, και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *